Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon van értelme még egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van értelme még egyszer bepróbálkoznom nála? (story lent)

Figyelt kérdés

Mind a ketten egyetemisták vagyunk, ugyan arra a szakra járunk. Tipikusan az a "szerelem első látásra" volt, amikor megláttam őt. Egyből megközelítettem őt, majd hamarosan igen jóban lettünk, és sok időt töltöttünk együtt a sulin kívül. Szépen és jól alakult minden február közepéig, amikor is elmentünk egyet kajálni suli után, majd bevallottam neki, hogy többet látok ebben az egészben, mint barátság, de sajnos visszautasított. Mondván, hogy alapból csak barátságra szánt engem. Miután tisztáztuk ezt az egészet, kis rádiószünettel folytatódott az egész megegyezve, hogy maradunk barátok.

Ez egy ideig ment is, teljesen lezárva az én részemről a dolgot érzelmileg. Nem gondoltam rá úgy, ahogy eddig. Megjegyezném, hogy az egész Covid-19 mizéria is közrejátszott, hogy nem látom őt jó pár hónapja. El is kezdtem ismerkedni más lányokkal, teljesen jól alakult minden. Még sokat poénkodtunk is azon, hogy nem jött össze a dolog.

Csak az utóbbi időben elkezdtünk egyre többet beszélni FB-on, játszunk is együtt. Többet tartjuk a kapcsolatot, olyan szinten, hogy meg is egyeztünk abban, hogy elmegyünk egy hétvégét kimozdulni.

Én egy magabiztos, karizmatikus ha nem is egy Alex Turner, de kb egy picivel átlag feletti extrovertált srác vagyok életcélokkal. Tehát nem vagyok egy ronda pancser, még mielőtt valaki erre gondolna, hogy emiatt nem jött ki a dolog.

Nemrég megkérdeztem, hogy mit gondol rólam, amire ennyit írt:

"Amugy eleg nyitott es kimondottan magabiztos szemelyiseg vagy, ez mar az elso pillanatban nyilvanvalo volt, ilyen a kisugarzasod, vicces vagy es joszivu, kicsit ramenos, de ez meg nem rossz ertelemben"

Szóval most jelenleg ott vagyok, hogy kezd nekem megint megtetszeni, de abszolúte tartok attól, hogy megint félreértem a dolgokat, és csak ott fogok állni a végén, mint egy darab f*sz. A barátságunkat, meg ténylegesen nem szeretném tönkretenni, mert nagyon jól érzem benne magam + kínos lenne még pár évig ugyan abban a teremben ülni a megtörtént események után, hogy : :|

Szóval kíváncsi lennék a véleményetekre / tapasztalatotokra, hogyan kéne ezzel nekem tovább mennem?

2020. aug. 7. 15:30
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Kösz, inkább csak reportoltalak az adminnak :)
2021. júl. 28. 13:24
 22/25 anonim ***** válasza:
engem? 20-as vok. miért?!
2021. júl. 28. 13:26
 23/25 A kérdező kommentje:
nem egyértelmű?
2021. júl. 28. 13:31
 24/25 anonim ***** válasza:

fogalmam sincs miről beszélsz.

az ember ír egy pozitív visszacsatolást, és jelented az adminnak?

te normális vagy?

2021. júl. 28. 15:13
 25/25 A kérdező kommentje:
Ha pozitív visszacsatolásként szántad, akkor ne burkold kétértelműként, és akkor el lehet kerülni a félreértést :)
2021. júl. 28. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!