Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek vonzóak a trágárul ordítozó férfiak?
Figyelt kérdés
Péntek, szombat éjszaka kisebb nagyobb csoportokban járkálnak utcákon és legtöbbször a "GEC***IIIIIII!" felkiáltással jelzik jelenlétüket, kukarugdosás, sörösdobozok dobálása stb.
Ők is megházasodnak egyszer, így bizonyos nőknek ez tetszik nem?
2020. aug. 6. 10:01
11/13 anonim válasza:
Sokan kedvelik az ilyen egyedeket. Raktárban dolgoztam és a férfiak nagy része szinte állandóan ordított és csapkodta a raklapokat vagy ami a kezükbe került. Ja és folyamatos trágár beszéd.
A hölgyek meg olvadoztak és vihogtak.
Hát ez van. :)
A női agy rejtélye.
12/13 anonim válasza:
En lany vagyok, nekem ez nem jon be.
Nyilván neha kicsúszik mindenki szajan egy bazd.meg, basz.ki
De az semmi ehhez kepest 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!