Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha bejön a szomszéd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha bejön a szomszéd pasi? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nos kicsit hosszú lesz, de köszönöm ha elolvassátok! Társasházban lakom egy kisvárosban. A pasi aki tetszik egész kicsi korom óta a szomszédunk, apummal szoktak is beszélni munka kapcsán, mert egy munkakörben dolgoznak (nem egy helyen de ez mellékes). Azt tudom, hogy mikor kicsi voltam élveztem, hogy idegesíthettem. Mindig hangoskodtam, szaladgáltam az ajtaja előtt! :D Mostanra ez megváltozott, elkezdtem vonzódni hozzá... A korombeli fiúk egyáltalán nem az eseteim. Szinte mind gyerek még. Nekem a magas, férfias pasik tetszenek, na ő pont ilyen. Teljesen egyedül él, mivel a szülei meghaltak, eddig kb 1-2 nővel láttam az évek alatt, de velük sem túl sokáig. Azt is tudom róla, hogy nehéz gyerekkora volt. Sok veszteség, sérelem érte, éhezett sokszor megverték és bántották (verbálisan is). Nem nagyon beszélget senkivel, és nem nagyon megy sehová, csak munka, bolt, és haza. Amikor beszélnek vele a szomszédok, egy-két szóval elintézi a dolgot, és megy is a dolgára. Apummal általában többet beszélnek, és arra gondoltam, hogy ez lehet egy megfelelő alkalom arra, hogy közeledjek felé. Egyszer próbáltam, amikor beszélt apummal. Le nem vettem róla a szemem, harapdáltam néha a szám, ő pedig néha néha rám pillantott, kapkodta a tekintetét, de kb semmi reakció. Egy másik alkalommal kifigyeltem mikor jött haza munkából, és véletlen épp pont akkor lett "sürgős dolgom"...:) Meglepett mert elég jót beszélgettünk, mosolygott is rám, volt hogy több másodpercig egymás szemébe néztünk. Mikor nagy ritkán összefutok vele mosolygok rá, ő pedig viszonozza. Ezek szerint én is tetszhetek neki? Magamról annyit, hogy csinos nőnek mondanak, rendszeresen sportolok, figyelek az egészségemre, nincs káros szenvedélyem, táncra járok, sok korombeli fiú udvarol nekem, de nekem nem az eseteim. Vannak tetoválásaim is, de a pasinak is! :D Lehetséges azért nem kezdeményez mert csúnyának tart? Hisz a szépség relatív... Ötleteket, tanácsokat várok.

19/l ő pedig 30/f

2020. aug. 5. 23:07
1 2 3
 11/27 Girlll3 ***** válasza:
63%
Miért akarsz te egy leírás alapján lelki roncs, idősebb pasival összejönni?! Naív vagy.
2020. aug. 8. 20:11
 12/27 A kérdező kommentje:
Fejezd be, hogy így írsz róla jó?! Majd én meggyógyítom a kis lelkét! ;) Nem kell irigykedni...:)
2020. aug. 8. 23:56
 13/27 anonim ***** válasza:
29%
Megírtad a levelet? Majd mesélj! 8-as vagyok. Drukkolok!
2020. aug. 9. 06:30
 14/27 Girlll3 ***** válasza:
72%
Nem irigyekedés, te nagyokos. Realista vagyok ilyen szempontból.
2020. aug. 9. 07:46
 15/27 A kérdező kommentje:
Összeszedtem minden bátorságom és a levelem a postaládájaban landolt! :D Huh, most nagyon izgulok.:) Még nem láttam hazajönni, biztos dolgozik a drágám.:) Egész nap az ablakra vagyok tapadva, hogy tudjam mikor jön haza. Kíváncsi vagyok a reakciójára. Hát ha legközelebb összenézünk, vagy megszólít engem, végem lesz az egyszer biztos.:)
2020. aug. 9. 12:13
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Vasárnap van.
2020. aug. 9. 12:16
 17/27 A kérdező kommentje:

Ja és köszi, hogy drukkolsz! :D Zavarba is hoz a dolog, de ugyanakkor nagyon izgalmas! :)

Dehogy vagy realista. Egyszerűen csak mocskolódsz! A kérdés amúgy sem ez volt, úgyhogy szia.

2020. aug. 9. 12:16
 18/27 A kérdező kommentje:
Oh neki teljesen más a munkaköre...:) Ha úgy esik rá a beosztás mennie kell hétvégén is, ünnepkor is.
2020. aug. 9. 12:17
 19/27 anonim ***** válasza:
29%
A 11 év nem gáz, köztünk is annyi van, 12 éve vagyok a felesége. Már megvan a levél szóval mindegy, amúgy én átmennék kérni tőle ezt azt, mustár, liszt stb, és el lehet kezdeni beszélgetni. Aztán egy idő után meg lehet kérdezni, hogy amiért olyan szívesen adott neked múltkor pl lisztet, elhívhatod e valhova egy kávéra
2020. aug. 9. 12:25
 20/27 anonim ***** válasza:
29%

8-as vagyok. Bátor vagy, hogy megírtad a levelet. Megkérdezhetem mit írtál bele? Igen, az ilyen dolgok nagyon izgisek. De ez benne a varázslatos.

Lehet, hogy csak holnap nézi meg a postaládáját, mrt vasárnap amúgy se kapna levelet. Kíváncsi vagyok a reakciójára.

2020. aug. 9. 12:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!