Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lettél már szerelmes ezen az oldalon megismert személybe?
#13 vagyok
Javítok...lehet nem csak vonzalom volt ez...jóval több :(
Nem! Egynek viszont köszönhetem hogy elkezdett akkor érdekelni a mostani szakma amit tanulok és segített abban tudtán kívül mert nem részleteztem hogy betegen unatkozva próbáltam segíteni itt a válaszommal. Szóval tudtán kívül segített abban, hogy jó napom legyen mikor lábadoztam betegségből, mert nagyon vicces volt, csak eltűnt de jókat kacagtam azon a napon szóval ő is segített gyógyulni. Abban az időben nagyon sokat chateltem ágyban fekve mikor már jobban voltam aztán ez átalakult szakmai érdeklődéssé.
De visszatérve szívesen cimbiztem volna vele mert egyszerre volt nagyon vicces és udvarias de minden ember egyéni eldöntése, hogy mit akar. Ő menni akart hát engedtem hagy menjen. Bár ő nem abban a szakmában volt de nagyon vicces volt de akkor még fogalmam se volt hogy én majd hasonló pályán fogok tanulni.
Egyszer valaki nagyon megfogott a személyiségével, de szerintem ez az illúzió az első találkozóig tartott volna. Én nagyon ki voltam akkoriban valaki miatt és ő tartotta bennem a lelket és átvittem az érzéseimet rá egy kis időre. Könnyű volt, hisz sose láttam.
Később volt valaki, akivel tovább mentünk, nagyon helyes srác volt, de hiányzott belőle az a plusz, amibe bele tudok szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!