Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lettél már szerelmes ezen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lettél már szerelmes ezen az oldalon megismert személybe?

Figyelt kérdés
Kölcsönös? Ha igen, mi lett? Lett egyáltalán belőle valami?

2020. aug. 5. 00:52
1 2
 11/20 Noren1989 ***** válasza:
Igen, volt, bàr nem csak úgy,hanem némi beszélgetés utàn. Ebből 2kapcsolat lett. Emellett volt még kb 4-5nő,akikkel megfordult a talàlka és kölcsönös szimpàtia a fejemben.
2020. aug. 5. 07:19
 12/20 anonim ***** válasza:
21%
Nem. Itt még normális nővel nem találkoztam. A többség férfigyűlölő femináci, a maradék csak szimplán buta.
2020. aug. 5. 08:09
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerelmes nem, de volt már akihez nagyon-nagyon vonzódtam. Nem lett semmi. Nem hiszem, hogy, ilyen szinten, kölcsönös volt. Főleg így utólag...
2020. aug. 5. 08:53
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem, és szerintem nem is leszek.
2020. aug. 5. 09:28
 15/20 anonim ***** válasza:
53%

#13 vagyok

Javítok...lehet nem csak vonzalom volt ez...jóval több :(

2020. aug. 5. 10:45
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem! Egynek viszont köszönhetem hogy elkezdett akkor érdekelni a mostani szakma amit tanulok és segített abban tudtán kívül mert nem részleteztem hogy betegen unatkozva próbáltam segíteni itt a válaszommal. Szóval tudtán kívül segített abban, hogy jó napom legyen mikor lábadoztam betegségből, mert nagyon vicces volt, csak eltűnt de jókat kacagtam azon a napon szóval ő is segített gyógyulni. Abban az időben nagyon sokat chateltem ágyban fekve mikor már jobban voltam aztán ez átalakult szakmai érdeklődéssé.

De visszatérve szívesen cimbiztem volna vele mert egyszerre volt nagyon vicces és udvarias de minden ember egyéni eldöntése, hogy mit akar. Ő menni akart hát engedtem hagy menjen. Bár ő nem abban a szakmában volt de nagyon vicces volt de akkor még fogalmam se volt hogy én majd hasonló pályán fogok tanulni.

2020. aug. 5. 11:05
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer valaki nagyon megfogott a személyiségével, de szerintem ez az illúzió az első találkozóig tartott volna. Én nagyon ki voltam akkoriban valaki miatt és ő tartotta bennem a lelket és átvittem az érzéseimet rá egy kis időre. Könnyű volt, hisz sose láttam.

Később volt valaki, akivel tovább mentünk, nagyon helyes srác volt, de hiányzott belőle az a plusz, amibe bele tudok szeretni.

2020. aug. 5. 11:22
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és nagyon szép emlék.
2020. aug. 6. 09:06
 19/20 Vad-Ász ***** válasza:
igeen
2020. aug. 6. 09:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen! Akkor nagyon sok gyötrelmet okozott, de mostmár szép emlék, sokszor eszembe jut és mai napig melengető érzés. :)
2020. aug. 7. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!