Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért mondják itt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják itt, hogy a "felfújt izomagyúak" a legtöbb nőnek nem jönnek be, amikor az életben nem ezt látom?

Figyelt kérdés

Itt mindig azt írják, hogy a nagydarab kondisok nem jönnek be, meg undorítóak a nők számára, holott én akiket ismerek, kb. mindnek van párja (és nem is akármilyenek).

Lehet, hogy előítéletesek a nők velük szemben, de ha megismerik őket, akkor megváltozik a véleményük?

2020. aug. 4. 19:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Hetes vagyok. Bocs, de itt most erről a felfújt, túlgyúrt testről volt szó, ez sok nőnek nem jön be. És attól, hogy az általad ismert kigyúrt pasiknak van nője, még nem az van, hogy akkor ez minden nőnek vagy akár sok nőnek bejön. Azoknak, akik velük vannak igen, másnak nem.

Én magam nőként nem a kanapén meresztem a fenekemet, ugyanis heti négyszer edzem, küzdő sportolok. És az ilyen férfiak jönnek be. A vas tologatása a teremben számomra nem sport. Az csak testformálás. És nem gondolom, hogy kevés vagyok egy ilyenhez, éppen fordítva. Aki eszerint éli az életét az kevés nekem. Mert ez holt idő amit értelmes sporttevékenységgel is lehetne tölteni, ami nem csak a testformálásról szól. De mindegy is, már a kérdezőn látszik, milyen mereven, beszűkülten gondolkodik erről. Ha nem tetszik a Dwayne Johnson féle test, nem vagy igazi nő vagy kevés vagy hozzá, persze.

2020. aug. 4. 22:55
 12/14 anonim ***** válasza:
61%
3. válaszolónak van igaza, sajnálom.
2020. aug. 5. 01:55
 13/14 A kérdező kommentje:

"a kérdezőn látszik, milyen mereven, beszűkülten gondolkodik erről"

Én gondolodom beszűkülten, amikor felfújt izmokról beszélsz Ezen is látszik, hogy már eleve előítéletes vagy a nagydarab izmos emberekkel szemben. Felfújt izom nincs, abba munka van fektetve. Olyan nincs, hogy ülsz a kanapén, és pumpálod bele a levegőt!

És nem csak a test formálásáról szól, hanem erősít is.

Mert a küzdősportos ugrabugrálásnak aztán sokkal több "sportértéke van", a 40 kilós nők elmennek két ilyen edzésre, és egyből azt hiszik ők Bruce Lee. Na az aztán az elvesztegetett idő, egymást püfölni!

2020. aug. 5. 08:00
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Olvasd már el a saját kérdésedet. A mások által "felfújt izomagyúakról" kérdezel, a nagydarab kondisokról. Nem a csini crossfittes srácokról. Aztán itt hőzöngsz meg lepontozol, amikor valaki azt mondja hogy neki ez nem tetszik, és szerinted mindenki hazudik aki ezt mondja, mert valójában nem elég egy ilyenhez. Hát nekem nem jönnek be és nem kéne egyik sem. Az pedig, hogy leszólod a küzdősportokat, tipikus gyenge visszapicsogás arra, amit én írtam, hogy a kondizás nem sport. Nekem az önvédelem nem elvesztegetett idő, de amit látom egy kondissal beszélgetni az, úgyhogy lépek is le. Pontozz le nyugodtan, látom, a piros ikszet már izomból nyomod. :-P
2020. aug. 5. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!