Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire jönnek be a kigyúrtabb pasik? [ KÉP LENT ] Szóval nem az ilyen szteroidos, felfújt, nagyon kigyúrt pasik, hanem pl. az ilyenek.
Az első magát simogatja, a második húúdenagyon belenézett a telefonba a harmadik pedig nagyon durván lecsekkolta magát a tükörben.
Igazi FÉRFIAK kérem szépen.
Alapvetően tetszenek a sportos, izmos pasik, szóval igen, bejönnek az izmos pasik. :)
De nem ez a döntő, volt már vékony, kevésbé izmos barátom is, mert egyébként nagyon kedveltem, sok közös témánk volt, jó el voltunk együtt. Szóval tetszik, tetszik, de igazából nem ez fog dönteni nálam.
Ezek igazán szteroidosak. Drog nélkül csak akkor lesz ilyen teste egy férfinak, ha teljes munkaidőben gyúr, és valaki eltartja, meg a speciális étrendjét, orvosait, stb, fedezi.
Ergó, aki így néz ki annak nincs élete, se foglalkozása, se önállósága. Marha vonzó és férfias :D
nekem nem tetszik az ilyen izomzat, ez nálam már "felfújtnak" számít. Nagy izom=lomhaság. Legalábbis edzőtermi tapasztalataim alapján.
Sokkal jobban szeretem a szolid izomzatot. Ezek direkte mutatósságra lettek kifejlesztve, de sok mindent nem lehet velük kezdeni.
Ezek is szteroidoznak.
Ekkora izomtömeget nem lehet felszedni naturálba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!