Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet tökéletes kapcsolat két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet tökéletes kapcsolat két eltérő személyiségű ember között?

Figyelt kérdés

Néhány hónappal ezelőtt ismerkedtem meg egy kedves sráccal (egy közös programon találkoztunk), akkor még nem beszélgettünk, csak pár nappal később keresett meg a neten). A fiú eleinte kicsit zárkózottnak bizonyult, de már az elejétől fogva elragadó volt a humora és a különleges személyisége. Egyébként egy nagyon barátságos srác, csak talán egy kicsit nehezen tud feloldódni nagyobb társaságban és otthonosabban mozog a saját kis világában. Rólam ugyanakkor tudni kell, hogy elég sok mindenben a teljes ellentéte vagyok: szívesen töltöm az időmet korábban még nem ismert emberekkel, sokat beszélek még ha nem is lenne muszáj, szeretek eljárni bulizni és változatos programokra. Eleinte kicsit fűznöm is kellett őt hogy tartson velem, talán mostanra már kicsit oldottabbá vált. Emellett gyakran megyünk közösen kirándulni, túrázni, városnézésekre (egy csomó olyan helyet megmutatott már, amikről én még nem is hallottam korábban).

Mindent egybevéve úgy érzem, hogy az eltérő személyiségek ellenére jól kiegészítjük egymást, örülök hogy megismerhettem őt. Esetleg hosszabb távon lehetnek nehézségek emiatt, vagy szerintetek is az ellentétek vonzzák egymást?

20/L és 24/F

2020. aug. 1. 14:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ékezetek hol vannak ?

Még helyesen írni se tudsz , és honnan veszed hogy kicsi a szerszámom, láttad ? Azt hiszem megijednél tőle. :)

Értem én hogy mit írtál csak kötekedtem te meg felkaptad a vizet. Ja és nem minősítelek, na ennyi a különbség köztünk.

Szép napot !

2020. aug. 3. 12:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagyok!
2020. aug. 4. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!