Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon szeret még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szeret még?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy fél éves kapcsolatom, nagyon nagy szerelemnek indult, tökéletes volt minden közöttünk.

Sőt, személyesen még most is az, mert le se tudjuk vakarni magunkat egymásról, megvan a tökéletes összhang, beszélgetünk, hülyéskedünk, sétálgatunk, programokat szervezünk.

Csak hétvégente találkozunk, mivel dolgozunk.

Hétköznap nagyon sokat beszélünk facebookon, viszont a telefonos beszélgetések megszüntek teljes egészében, azt mondja hogyha nincs velem nem érez szerelmet, de ha velem van akkor nagyon (ilyen létezik?), mondogatja hogy a szerelem úgyis elmúlik és átalakul szeretetté, ilyenkor hangsúlyozza hogy mindennél jobban szeret, nem akar mással összejönni, és nem akar elveszíteni engem, velem szeretné leélni az életét.

Azt is hangsúlyozza, mivel megismertük egymást, számára a kapcsolat már nem nyújt új élményt mit az elején, megszokta a helyzetet, de késöbb úgyis erősödik, majd megint laposodik, és megint feltör. (valahogy úgy jellemezte, hogy szerinte a szerelem az egy hullámvölgy, van amikor hirtelen elszáll, de hirtelen vissza is jöhet.)

Illetve amit még mindig mond, hogy szeretni szerelem nélkül is lehet, és így is le lehet élni egy tökéletes boldog életet.

Nos ennyi lenne röviden, engem speciel ez nagyon zavar, és frusztrál.

Ti mit csinálnátok?

én 28F vagyok, ő 23N.

Köszönöm.

2020. júl. 30. 20:23
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Egy időben az előző barátomnál én is ezt éreztem, mikor távol volt, nem éreztem a hiányát, semmilyen szerelmet, de mikor élőben megláttam vagy megölelt, azonnal jókedvem lett meg nagyon jól éreztem magam. Sajnos rájöttem hogy csak a testi érintés meg a lelki törődés hiányzik, nem a személye. Szakítottunk. A mostani barátom egész nap a fejemben van, és akkor is érzem a szerelmet, mikor közel és mikor távol van
2020. júl. 30. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!