Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem nem vagyok elég , hogy kevés vagyok neki . Miért ?
A párom és én 7 hónapja vagyunk együtt , Ő 5 évvel idősebb nálam , alapból előrébb tart az életben mint én. Van saját lakása , autója , motorja , állása , saját egzisztenciája. Szülei együtt vannak , családi házuk van stb.. az élete jól halad előre , nem igazán kell aggódnia .
Én még a családommal élek ( anya, nagyi) albérletben , ugyan van munkám , de a fizetésem nagy részét , sőt van hogy alig marad pénzem , elviszi az itthoni dolog . Albérlet , rezsi , bevásárlás , alap dolgok . Ma már azért is sokszor bűntudatom van ha a saját fizetésemből költők magamra . Az itthoni helyzetem sem igazán jó , családi gondok bőven vannak . A jogsit sem tudom befejezni a pénzügyi dolgok miatt. Nem igazán lehet velem spontán programokat tervezni amiként fizetni is kell mert én nem biztos hogy kitudnám.
Nem mondta vagy mutatta hogy ez eddig zavarná , de elobb utóbb mindenkinek elege lesz az ilyen párkapcsolatból . Ugy érzem jóval kevesebb vagyok mint ő. Nincs semmim és folyton aggódhatok . Néha irigy és féltékeny vagyok az ő helyzetére . Tudom hogy ez nagyon ronda dolog tőlem , mégis gyakran érzem ezt. És sajnos nem ugy látszik hogy egyhamar változna a helyzetem .
Persze a pénz nem minden , ahogy az sem hogy mik vannak a tulajdonunkban, mégis nem érzem magam elégnek neki .
Szabadítsd meg magadtól ezt az embert. Te pedig gondolkodj el, milyen ember fog belőled válni, ha itt nem állsz meg.
Attól, hogy nehezebbek a körülményeid, még nem jelenti azt, hogy írígy és rosszindulatú legyél. Ha pedig valaki igazat ír magáról, az a jogsit akkor is kicsiholja magából ha néger gyerekek potyognak az égből.
Szóval szerintem hagyd békén ezt a srácot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!