Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnője van de tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ImcalledViviannexx kérdése:

Barátnője van de tetszik nekem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval barátnője van a kapcsolatuk rossz. Onnan tudom mert mondta, állandóan hisztizik a lány már 3éve húzzák hol együtt vannak hol nem. Nekem nagyon bejön akkor mikor randiztunk nem álltam készen egy kapcsolatra ezért nem beszéltünk és megmondtam neki. Ez még nem fog menni (csak randzni szerettem volna nem sokkal elötte lett vége egy hosszú kapcsolatomnak nem mertem még egybe belevágni.) Tudom, hogy tetszem neki találkoztunk egy szórakozóhelyen engem nézett végig hiába ott volt a barátnője rám kacsintott,mosolygott.Ez most hétvégén volt. Azelőtt is történt hasonló. Félre hívott és táncoltunk is hiába ott volt a barátnője. Annyira tetszik mit tegyek? Írjak neki? Várjak?

2020. júl. 27. 01:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Várj... döntse el ő maga hogy mit akar, ne te fuss utána. Bár legfőképpen egy olyan Férfire várj, aki nem rutinos félrelépő és csiki-csukit játszik másokkal évekig hanem tudja hogy mit akar és mit érez, s mit nem.
2020. júl. 27. 01:40
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem várj türelmesen, hogy mi lesz ebből. A srácnak kell először lépni, neki kell döntést hoznia. Egyébként nekem úgy tűnik, hogy legfeljebb heteken belül szakíthat azzal a lánnyal, akivel jelenleg van együtt. És akkor te kerülsz a képbe biztosan.
2020. júl. 27. 01:42
 3/16 anonim válasza:
10%
2-es Kriszhadvice te vagy az?
2020. júl. 27. 02:44
 4/16 anonim ***** válasza:
26%
#2 Nem, Angelo2000 vagyok.
2020. júl. 27. 02:48
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne állj közéjük. Ne légy ribi. Ha szétnmennek,akkor lehet téged szeretne. Addig várj.
2020. júl. 27. 05:31
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne...
2020. júl. 27. 05:46
 7/16 anonim ***** válasza:
81%
Ha monogám vagy, akkor várd meg míg szakít a jelenlegi párjával, addig meg miért ne lehetne randizni, szórakozni menni, táncolni vele...
2020. júl. 27. 06:37
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynám a pcsába. Annyira nem lehet neki olyan rossz, ha még mindig a csajjal van. Egy ilyen határozatlan pasassal nem fogsz jól járni.
2020. júl. 27. 08:35
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan nem értem, hogy tudjátok ezt csinálni?!

Soha nem néztem rá nős/párkapcsolatban élő férfira..

Remélem az ilyenek egyszer visszakapják!

2020. júl. 27. 09:42
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval barátnője van a kapcsolatuk rossz. Onnan tudom mert mondta, állandóan hisztizik a lány már 3éve húzzák hol együtt vannak hol nem."

2 opció van. Vagy igazat mond és tényleg szar a kapcsolata a hisztis lánnyal, de amilyen szar mégse hagyja ott. Tehát magyarul a srác egy kapcsolatfüggő, gyáva, hazug, gerinctelen kis féreg, aki megcsalással orvosolja a "rossz" kapcsolatát ahelyett, hogy lezárná. A második opció az, hogy csak egy kis újra vágyik a megszokott nem is olyan rossz kapcsolata mellé és beadja neked ezt az ócska dumát, amit minden foglalt pasi elsüt minden naiv, butuska libának. Tehát még mindig egy hazug, gyáva kis féreg, csak épp neked hazudik és nem a barátnőjének.

Neked egy ilyen emberi hulladék tetszik? Gondolkozz már, milyen emberről beszélsz. Te is ekkora szardarab vagy, vagy mégis mi vonz egy ilyen ócska selejtben? Annyira jól néz ki, hogy kiolvad az agyad és az értékrended a fejedből, vagy mégis miért alacsonyodsz le erre a szintre?

2020. júl. 27. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!