Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan felejtsem el ?Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el ?Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Viszonyba keveredtem kb egy éve egy házas emberrel .Igazából eleinte nem akartam bele menni de ő nagyon nyomulós volt ,amíg egyszer csak be adtam a derekam .Nagyon jól ment minden a legelején szinte mindennap keresett ,nagyon jól elvoltunk egy idő után nagyon megváltozott ritkábban keresett de mindig ,amikor találkoztunk úgy viselkedett mintha minden rendben lenne .

Aztán jött a derült égből csapás egyszer véletlenül meglillantottam a telefonját és elég érdekes sms_eket láttam ...arról már nem is beszélve ,hogy arra gyanakodom ,hogy a közvetlen környezetéből (családokból )is van valakije (konkrét személy ,bizonyos jelek)...nos igen tudom tudom megérdemlem ,mivel nős férfival kezdtem .Egyrészt undorodom magamtól és tőle is ,mivel ilyen ember ,de közben nagyon beleszerettem .

2020. júl. 26. 21:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát tudod, úgy vettem észre, aki "nagyon nyomulós", az általában nem csak rád nyomul.. ugye érted...
2020. júl. 29. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!