Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál férfiként, ha ilyen üzenetet kapnál egy lánytól? Milyen érzés lenne?
Nem a kérdésre válaszolok.
Felesleges ennyire nyálasra venni a figurát. De jó ha leírod az érzéseidet, már csak magad miatt is.
Természetesen viszonzásra ne várj részéről, vagy hogy egy ilyen iromány miatt majd szerelmes lesz beléd és a karjaidba rohan.
A szerelem , szeretet , vagy van vagy nincs. Jelen esetben nála , irányodban nincs.
Hasonló helyzetben vagyok férfiként, én is leírtam neki mit érzek. De nem várom hogy majd megváltozik. Ha nem úgy szeret ahogy én , az nem fog változni bármit is írok neki.
Te se hidd hogy az övéi meg fognak.
Ezzel csak megalázod magad, nem fogsz elérni semmit. Lépj rajta túl, foglald le magad valamivel, és kár bánkódni. Ha valaki az életedbe való az megmarad, aki nem az kiesik.
/F/
Ha jól értem, mindketten bántottátok valamivel a másikat, hogy átérezze a nagy fájdalmat, de most azt akarod, hogy tudja, szerinted te picivel mégis jobb fej vagy, mint ő, és így az ő felelőssége, hogy szétmentetek, tehát legyen szíves bánatosabb lenni és hiányolni téged. Hát... inkább ezt a 8-as kommented írd át neki, ha mindenképp akarsz valamit búcsúzóul a fejéhez vágni.
Az a helyzet, hogy a férfiak többsége nem akar érzelmekről beszélgetni. Csak elmondja max. a kapcsolat elején, hogy nála mit kell elfogadnod, ő kicsoda, amitől elájulsz, hogy végre valaki érzelmes, de később, pláne folyamat már túl macerás, meg sokszor gyávák is hozzá, mert az a gyengeség jele, így legyen csak nyugalom és szex és csend, az pont egyenlő azzal náluk, hogy béke van és elfogadás. Ha túl sokat kergeted ezzel a "lelkünk összeér"-rel, "meg tudni akarom, mi van a fejedben és kontrollálni", akkor az ilyen tipikus férfiak csak messzebbre menekülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!