Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi támogatást kaptok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi támogatást kaptok /vártok a párotoktol ha esetleg megbetegedtek?

Figyelt kérdés
Milyen fajta támogatást kaptok

2020. júl. 20. 22:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

Nem várok el semmit. Megtanultam az élettől, hogy senkitől soha ne várjak el semmit, ha kapok valami jót vagy kedveset vagy segít nekem annak persze örülök, de nem várnék el olyat, hogy például kiszolgáljon vagy elintézze helyettem amit nekem kellene.

F

2020. júl. 20. 22:25
 2/11 anonim ***** válasza:
62%

Én csak annyit szeretnék kapni, amennyit én is adok. Törődés, odafigyelés, gondoskodás, türelem.

Ilyenkor nem csináltatok a párommal semmit, ha nem sürgős, hagyom pihenni, amit tudok, megcsinálom én. Betegségének megfelelően ápolom, etetem, itatom stb. Lelkileg is támogatom, hogy minél hamarabb rendbe jöjjön.

Ugyanezeket jól esne vissza is kapni. :)

N

2020. júl. 20. 22:31
 3/11 anonim ***** válasza:
61%

Attól függ. Ha annyira megbetegszem, hogy elvesztem az állásom is, akkor örülnék, ha nem kellene egyedül éheznem. A szüleim nem tudnak már segíteni nagyon...

Ha csak egy megfázás vagy gyomorrontás, akkor csak annyit kérek, hogy hagyjon pihenni és vásároljon be helyettem meg ne nagyon nyaggasson.

2020. júl. 20. 22:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Épp betegen szenvedek, a barátom meg mellettem horkol, egésznap 3 kemény szót ha szólt hozzám.

De van pozitív oldala is, ennél szarabb már aligha lehetne a kapcsolatunk. #truelove

2020. júl. 20. 22:41
 5/11 A kérdező kommentje:
Én pl felvagyok fázva és erős vesegörcseim vannak. 1-2 alkalommal megkerdezi egy nap hogy hogy érzem magam, de ez nekem rosszul esik hogy nem törődik velem. Azt mondta ha orvoshoz kell mennem és lesz ideje akkor elvisz (hát kossz..) ez a minimum. De azt hogy keressek fel egy orvost azt csak akkor mondja, ha már félig a halálomon vagyok a fájdalomtól.
2020. júl. 20. 23:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem mindig éreznek rá, mire van a nőnek szüksége, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem szeret. Van aki jobb szereti, ha békén hagyják, amikor beteg.
2020. júl. 20. 23:18
 7/11 anonim ***** válasza:
23%
Off leszek: Renelix cseppet szerezz be homeopátiás gyógyszertából. Éveken át visszatérő vesemedencegyulladásaimat és felfázásokat hozott helyre örökre. Csak ezt szedtem, illetve infraszaunát ajánlották még 30-30 percre. Az antibiotikumok nekem már semmit nem értek.
2020. júl. 21. 00:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem irom le az en ferjemet, mert nem erne. Sajnalom, hogy a negyedet nem kapod meg. Jobbulast, es utana regulazd meg!
2020. júl. 21. 00:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Semmilyet nem várok.
2020. júl. 21. 06:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Én pontosan azt várom el, amit én is adnék hasonló helyzetben: hogy úgy viselkedjen velem, ahogy én vágyom rá. Én, ha arra van szüksége, békén hagyom vagy mellette vagyok, elintézem az ő teendőiből is azt, amit el tudok (pl. elmegyek postára, ha kell, de a saját kézbe levelet nyilván nem tudom átvenni helyette...), elmegyek gyógyszerért, főzök neki stb. Nyilván ennek a szintje a betegség mértékétől is függ, de alapvetően mindent megteszek, hogy pihenni tudjon, és minél hamarabb kilábaljon. Ugyanezt várom a másik féltől is.
2020. júl. 21. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!