Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy várjátok hogy barátnőtök legyen, mint Müller Cecília a tömeges megbetegedéseket?
Na, én ezért is nem vettem már rég komolyan ezt az egész pánikhangulatot, mivel nem akkora nagy a baj, mint ahogy azt a média és a politika beállítja.
De én vagyok a h..lye, mert kimászkálok maszk és kesztyű nélkül, meg nem maradok otthon.
Mi a fene köze van egy Világjárványnak a te vélt barátnődhöz ?
Egyébként szerintem kimondottan beteg dolog 1 emberek tíz ezreinek a halálát okozó járványon poénkodni.
Blablablablabla...
Látom az agyadat már jól átmosták.
Egy sima influenzajárványban éves szinten több százezer ember hal meg, daganatban meg több millió.
Immunrendszert kéne erősíteni és akkor nem lenne probléma.
#8: Látom adatot elemezni nem tudsz, de azért a konteós baromságaid puffogtatod. Te vagy az akinek átmosta már az agyát a sok pirospirula videó nézése, meg a szüleidtől örökölt kommunista "minden kamu" mentalitás. Persze, Csernobilra is azt mondták, hogy nincs itt semmi látnivaló, aztán mégis volt.
Segítek neked egy kicsit: az influenzába azért halnak bele többen, mert többen is kapják el, és itt milliárdos számokról beszélünk. Arányait tekintve a halálos esetek száma kevesebb, mint a koronavírusé (case-fatality ratio). Tedd egymás mellé a kettőt és meglátod.
Minek is magyarázok egy ilyen embernek igazából bármit is, itt van egy videó inkább, bár kétlem hogy ennyi ésszel tudsz angolul egyáltalán: https://www.youtube.com/watch?v=FVIGhz3uwuQ
Immunrendszer erősítéssel meg sokra megy az ember, ha már 60 elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!