Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfi, miért kerüli a szemkont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi, miért kerüli a szemkontaktust?

Figyelt kérdés

Észrevettem egyik munkatársamon, hogy kerüli velem a szemkontaktust.

Köszönéskor egyszerűen nem tud a szemembe nézni, mindig valahova máshova néz (megjegyzem nem feltűnően, de azért észrevehető). Amikor másik munkatárssal vagyok férfi/nő akkor rájuk néz és inkább úgy köszön nekünk.

Viszont, nagy ritkán sikerül elkapnom, hogy pár másodpercre is de engem néz.

Nem tudom hova tenni ezt a viselkedést, nekem ez új. 🤷‍♀️ Mellesleg, nekem bejön a srác, de ezek után már félek megszólítani is. 😅

Köszönöm előre is az értelmes válaszokat! :)

2020. júl. 20. 19:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valószínűleg tetszel neki, de azért a menyasszonyi ruhát még ne válaszd ki. Én nagyon megjártam egy ilyen sráccal. Először csak ezt a tekintetkerülést vettem észre, utána óvatosan próbált közeledni, de az utolsó pillanatban meggondolta magát és visszakozott. Ezzel nagyon összetörte a szívemet. Később megint el akarta ezt játszani, de akkor már nem voltam vevő rá.
2020. júl. 21. 00:10
 12/12 BalladaiHomály válasza:

Pontosan ezt csináljuk egy lánnyal... Egy helyen dolgozunk, Hollandiában. Van egy csomó lány, azokkal viccelődök sokat nevetünk. De vele nem megy, úgy érzem komoly tétje van minden szavamnak,. Igazából őrülten belé szerettem. Úgy, hogy csak a nevét tudom. És 3 éve mikor megláttam, amikor beléptem a céghez, már tudtam, hogy ő az, akiért maradni fogok. Persze kedvelem a többi kollégát is mindig csinálom a fesztivált. De amikor őt meglátom blokkol az agyam. Csak köszönünk egymásnak, néha megkérdezem milyen napja van. Közben vérzik a szívem. És látom hogy ő is zavarban van.

Egy végtelenül csinos kis lengyel hölgyike, vicces hogy ő jobban beszél németül, én meg angolul. Szóval ezügyben sincs semmi közös. De egy dolgot tudok. Ha reggelente mellette ébrednék, tudnék mosolyogni, rendesen, mint az emberek. Nem mint egy mókamester.

2022. okt. 13. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!