Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy férfi kerüli a tekintetemet?
Figyelt kérdés
Ha elmegy mellettem, soha nem néz a szemembe, gyorsan elsiet mellettem és mindig a földet nézi. Én megpróbálok vele szemkontaktust kezdeményezni, de ha véletlenül összeér a tekintetünk, azonnal el is fordul. Eddig pár szót váltottunk csak. Ezek szerint nem vagyok neki szimpatikus?2014. febr. 15. 19:40
1/10 A kérdező kommentje:
19 L
2014. febr. 15. 19:40
2/10 anonim válasza:
Vigyázz,ha a szemébe meredsz akkor támad.
3/10 anonim válasza:
Vagy ennyire zavarban lenne?
Pár szót miről beszélgettetek, akkor a szemedbe mert nézni?
4/10 anonim válasza:
Tart attól, hogy valami hülyeséget csinálna, nem akarja elszúrni, vár még... de hogy mire, azt ne kérdezd.
Attól is tarthat, hogy félreértenéd, és rosszul jönne ki belőle.
5/10 anonim válasza:
Nem őszinte ember. A sunyik szokták ezt csinálni.Nálam egyetlen ilyen elég, hogy a fazonon átlépjek.
6/10 anonim válasza:
vagy csak te látod úgy, hogy nem mer, és igazából érzi rajtad, hogy mi van, és nem viszonozza.
7/10 A kérdező kommentje:
Közel álltunk egymáshoz és megszólított. De csak néhány kérdést tett fel a tanulmányaimról. És akkor a szemembe nézett. De se előtte, se utána nem nézett rám egy másodpercre sem. Furcsa, mert ilyent még nem tapasztaltam.
2014. febr. 15. 19:51
8/10 anonim válasza:
Nem egyenes ember, fogd már fel.Egy egyenes és erős jellemű ember, keresi a szemkontaktot, és a szemedbe néz tisztán, és állja a pillantást.
9/10 anonim válasza:
Természetesen a látássérült, vak ember kivételével.
10/10 anonim válasza:
Legyél vele türelmes.Ha már jobban megismeritek egymást akkor már biztos mélyen a szemedbe fog nézni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!