Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy felejtsek el egy férfit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsek el egy férfit, ha teljesen oda vagyok érte?

Figyelt kérdés
De nem lehet köztünk semmi.

2020. júl. 20. 18:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Úgy, hogy keresel egy másikat akiért teljesen oda lehetsz. Vagy koncentrálsz a hobbiaidra és magadra.
2020. júl. 20. 18:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az örök kérdés...
2020. júl. 20. 19:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Sírd ki magad, éld meg a fájdalmat, gondold át logikusan. Várj egy ideig, aztán keress valakit :)

Ez lezajlódhat pár hét/hónap, de lehet csak pár év alatt

L

2020. júl. 20. 19:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem lehet köztetek semmi?

A férfi is tudja hogy oda vagy érte?

2020. júl. 20. 19:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Idő. Lehet, hogy sok.

Nekem 1 év elteltével már jobb. De elfelejtésről, arról, hogy közömbös lenne számomra, szó sincs.

2020. júl. 20. 20:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Szerintem ő nem tudja. Van családja. Nekem is. Hiába próbálok nem gondolni rá napközben. Éjszaka vele álmodok és akkor a másnapomnak már lőttek is.
2020. júl. 20. 20:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen helyzetben vagyok. Ami én most eldöntöttem. Egy évet adok magamnak 2021. július 5-ig kell túllennem rajta.

Amit csinálok:

- megpróbálok nem beszélni róla

- megpróbálok arra gondolni, hogy jó kimenetele nem lenne ennek az egésznek (szerető nem leszek, családot nem robbantom szét)

- amikor vele álmodok, másnap próbálom elterelni a figyelmemet

- ha rámír nem munkaügyben, nem válaszolok

- nem nézegetem folyamatosan, hogy elérhető e skype-on, teams-en stb

Sok sikert, kitartást

2020. júl. 20. 21:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet, az idő egy kicsit segít, aztán ha jön az új "nagy ő", akkor meg ő is segít, ennyi
2020. júl. 20. 23:47
 9/11 anonim ***** válasza:
74%

Mindenhonnan tiltsd le. A sima törlés nem elég. A házasságod pedig nincs rendben. Én 2 éve szenvedek. Eddig sajnos a tiltást nem léptem meg. Ez azért volt hiba, mert így rám tudott írni.

Én nem leszek túl rajta soha, mert soha senkihez nem vonzódtam még így életemben. A tiltás annyiban segít, hogy nem várom többé, hogy írjon.

2020. júl. 24. 22:44
 10/11 A kérdező kommentje:
Neki nincsenek online elérhetőségei. De köszi a tippet. :)
2020. júl. 25. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!