Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az normális ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális ha eddig sosem akartam gyereket most még hirtelen úgy érzem, hogy ettől a pasitól szeretnék?

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta tudom, hogy nem szeretnék gyereket. Volt már 1 komolyabb kapcsolatom 6 évig tartott és 4 évig éltünk együtt mégis soha nem éreztem azt h szeretnék gyereket.. sőt én voltam az aki mindig szembe ment ezzel a dologgal h minek gyerek, az csak nyűg stb.. viszont most megismertem 1 pasit akivel annyira más minden.. rettentően tetszik kívül belül.. még sosem éreztem ilyent, pedig voltam már szerelmes.. Nekem is fura ez az érzés, hogy vele bármikor vállalnék gyereket, sőt vágyom rá..
2020. júl. 17. 07:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele kicsit. Alapvetően én sem tudom elképzelni, hogy egész nap valakit kiszolgáljak meg tőle függjön, hogy mikor mit csinálhatok és mit nem, de ha a mostani párom később nagyon szeretne, vele talán bevallnám. Egyedülállóként viszont biztos nem fogadnék örökbe vagy ilyesmi, még pénzért sem.
2020. júl. 22. 12:28
 12/14 anonim ***** válasza:
33%
7-re: Szerintem az a jelenség oka, hogy egy hosszú kapcsolat végén mindenki számot vet. Ilyenkor már valószínű 30 környékén vagy azon túl vannak, és tudják, hogy a gyerek vagy most vagy soha. Sokan ezért vállalnak hamar a következővel. Magukat meg meggyőzik, hogy az aktuális kapcsolat 1 év alatt jobb, mint az előző 7 év alatt. Holott még tart a köd az aktuálisban, és nem is ismerik igazán még a másikat.
2020. júl. 22. 15:49
 13/14 anonim ***** válasza:
7 szerintem egy hosszú kapcsolat után jobban tudja az illető hogy mit akar és szerencséje is van mert épp talált valakit akivel jól működik.
2020. júl. 22. 16:52
 14/14 A kérdező kommentje:
12es én pl 22 vagyok.. szóval nem ez áll a dologban
2020. júl. 22. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!