Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az normális ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális ha eddig sosem akartam gyereket most még hirtelen úgy érzem, hogy ettől a pasitól szeretnék?

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta tudom, hogy nem szeretnék gyereket. Volt már 1 komolyabb kapcsolatom 6 évig tartott és 4 évig éltünk együtt mégis soha nem éreztem azt h szeretnék gyereket.. sőt én voltam az aki mindig szembe ment ezzel a dologgal h minek gyerek, az csak nyűg stb.. viszont most megismertem 1 pasit akivel annyira más minden.. rettentően tetszik kívül belül.. még sosem éreztem ilyent, pedig voltam már szerelmes.. Nekem is fura ez az érzés, hogy vele bármikor vállalnék gyereket, sőt vágyom rá..
2020. júl. 17. 07:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Normális. A kolléganőm is ugyan így volt, összeházasodtak, és lett is közös babájuk.
2020. júl. 17. 07:26
 2/14 anonim ***** válasza:
14%
6 év..... jó sok időt elcsesztél ahhoz képest, hogy most mégis kellene gyerek. A kérdés, hogy mennyi idős vagy, ez a kapcsolat mennyi ideje tart.
2020. júl. 17. 07:48
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
kamu.
2020. júl. 17. 08:10
 4/14 anonim ***** válasza:
74%
Ez teljesen normális. Ez lenne a lényege az egész gyerekvállalásnak, hogy attól legyen az ember lányának gyereke, akitől ennyire vágyik rá.
2020. júl. 17. 09:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindegy, mióta vagy vele. Az elején az a nagy köd el tud múlni és akkor másként lát az ember sok mindent. Ezért nem szabad elsietni az ilyen dolgokat. Ha később is úgy látod, akkor jó az így.
2020. júl. 17. 11:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Off

Aki mindenhova oda írja, hogy kamu egy teljesen életszerű helyzetre az mit érez? Ennyire nincs élete, hogy nem tudja elképzelni, hogy az emberekkel történnek dolgok?

On

Teljesen normális, hormonok is változnak, az élethelyzet, a személyiséged is állandóan változik, ezzel együtt a véleményed is.

Egy barátnőm is mindig mondta neki soha nem lesz gyereke, de megismerte azt a férfit akivel már várják is az első közös gyermeküket.

2020. júl. 17. 12:11
 7/14 anonim ***** válasza:
90%

Az én környezetemben ez amúgy alap.

Nagyon sok embernél azt látom, hogy 5-6 évig együtt van valakivel, de még eljegyzés sem történik. Persze rengeteg élményt szereznek, kb. a világot bejárják.

Aztán szakítanak, és a következő pasival/csajjal egy éven belül már házasok egy picivel a karjukon. Nem értem a jelenséget, de az biztos, hogy elég gyakori

2020. júl. 17. 19:23
 8/14 anonim ***** válasza:
Igen, az. A hormonok taliznak.
2020. júl. 17. 22:42
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez a világ legtermészetesebb dolga, kérdező. A szerelem pontosan erre lett "kitalálva", hogy úgy érezzük, hogy na, ez az az ember, akinek a génkészletét akarom a csemetéimbe!
2020. júl. 18. 14:34
 10/14 anonim ***** válasza:
Abszolút normális. Ezeken alapszik az ember természetes ösztöne, hogy kivel akarja továbbvinni, továbbadni az életet.
2020. júl. 22. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!