Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan lányról, akinek 26 évesen még nem volt komoly kapcsolata de már nem szűz?

Figyelt kérdés
2020. júl. 16. 23:05
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Átlagos
2020. júl. 16. 23:06
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Semmi nagyot, olyan mint a tobbi. Bele lehetne ebbe magyarazni h hat azert egy komoly kapcsolat azert csak kellett volna h legyen stb stb, de igazabol senkinek semmi koze, es nem mindenki egyforma... Sztem ne spilazd tul a dolgokat
2020. júl. 16. 23:09
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Semmi rosszat nem gondolok.
2020. júl. 16. 23:10
 4/11 anonim ***** válasza:
30%
Hogy van kapcsolata, csak titkolja.
2020. júl. 16. 23:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy ő már nem lány, hanem nő.
2020. júl. 16. 23:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi alapján semmit, több részlet kéne. Nem mindegy, hogy nem volt még komoly kapcsolata, de már a fél város átment rajta vagy egy korábbi, rövidebb kapcsolatában vesztette el a szüzességét és azért nincs most kapcsolata, mert mondjuk jelenleg inkább a karrierjével foglalkozik és most nem a párkeresés a prioritása. Az első gáz, a másikban viszont nincs semmi kivetnivaló. Igazából teljesen mindegy miért nincs kapcsolata, az ő dolga és ha neki ez így megfelel, akkor ki vagyok én, hogy ítélkezzek. Nekem amúgy is olyan mindegy, mindenkinek joga van eldönteni, hogy hogyan éli az életét.
2020. júl. 16. 23:42
 7/11 anonim ***** válasza:
19%
Tucatcsaj, 0 egyediséggel és 0 önálló gondolattal. Oké, megkapom majd a pirosat és bocsi, de ezt gondolom. A környezetemben vannak hasonló lányok és egyiküket sem tartom alkalmasnak komoly kapcsolatra. Igazából, néha valaki rájuk száll, van egy kis szex és ennyi. Érzelmileg durván instabilak.
2020. júl. 17. 02:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Tesómnak 30 éves koráig nem volt komoly kapcsolata, csak futó. Egyszerűen nem talált olyan férfiz, aki iránt érzett volna valamit. Én őszintén szólva nagoyn tisztelem, hogy kitartott, és nem ragadt le egy nem megfelelő embernél félelemből vagy az elvárások miatt. Megvárta azt, akivel tényleg jól érzi magát és akire érdemes volt. Kevés embernek van ilyen kitartása.
2020. júl. 17. 06:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Semmit éli az életét amikor eljön akit elfogad maga mellett azzal úgy is lesz rövidebb, hosszabb kapcsolata.

F

2020. júl. 17. 08:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem szereti nyilvánosságra hozni a kapcsolatait.
2020. júl. 17. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!