Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mennyi idő együttl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi idő együttlét után ideális ha a barátod megkéri a kezed?

Figyelt kérdés

2020. júl. 15. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Azért erősen függ attól, hogy hány évesek, laktak-e már együtt, milyen élet szakaszban vannak stb. Most mondjuk ha 25 év körül vannak akkor olyan 4-5 év, ha 29-től felfelé akkor 2-3 év is elég szerintem. Nekem csak az a furcsa mikor 20as évek elejében megkérik valaki kezét 1 ev utan mar rogton, de esküvő sem lesz es szet is mennek utana nem sokkal. Persze ez mindenkinek a maganugye mikor erzi ugy.
2020. júl. 15. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem soha. Ha nagyon formálisak akarnak lenni, akkor a tervezett esküvő előtt 1 évvel.
2020. júl. 15. 15:46
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
25 év...
2020. júl. 15. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Én amondó vagyok, hogy miután már fél-egy évet éltek együtt, közös háztartásban önállóan, onnantól kezdve már nem teljesen ostobaság, de hogy ez a kapcsolatuk melyik szakaszában jön el, az már életszakasz és életkor függvénye, nem ugyanaz azoknál a pároknál, akik 16 évesen jöttek össze és azoknál, akik 36 évesen.
2020. júl. 15. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:
63%

Nálunk szerintem a 3 év tökéletes volt.

Rengeteg mélypontot (magánéleti krízisek) megéltünk együtt sajnos vagy nem sajnos. Nyilván sajnos, mert lehetett volna minden Hawaii dizsi, de azért nem sajnos, mert így legalább láttuk, hogy igen is, számíthatunk egymásra a bajban.

2020. júl. 15. 18:41
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Megkéri a kezedet? Hányadik században élünk? A XIX. században? Vagy a XXI. században? Ki az a bolond, aki ma még házasságot akar kötni? A házasság már nem divat. A válás drága mulatság. Összeköltözni egyszerűbb. Aztán majd meglátjuk menet közben, hogy működik-e a kapcsolat, vagy nem. Minek a papír? A házassági szerződés csak egy darab papír, semmi más.
2020. júl. 15. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!