Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a vonzóbb? Aki sokat mosolyog? Aki keveset mosolyog? Aki sosem mosolyog de hahotázva nevet? Aki se nem mosolyog se nem nevet, mindig fapofa?
Az a vonzó (nő vagyok) aki helyén kezeli a történéseket és aszerint mosolyog, nevet, hahotázik, szomorkodik.
Engem zavar ha valaki folyamatosan egy gesztussal reagál mindenre.Ne mosolyogjon/nevessen/kacarásszon olyan szituációban amire totálisan ellenkezően kellene reagálnia. Az arcára fagyott mosoly nem vall őszinteségre,figyelemre.
A másik véglet se jobb amikor állandóan búval bélelt, szomorú, dühös, morgós az illető.
Legyen kellő humora, de kellő komolysága is.
Normális ember jól tud időzíteni egy-egy poént, nevetést. Érdemes tudni azt is, hogy vannak emberek, akik a saját anyagi érdekeinek megfelelő embereket ezzel manipulálják, a (számomra gyenge) nevettetésre építik fel a taktikájukat.
Engem minden esetre a régi magyar humoristák és tévés bohózatok sokkal jobban megnevettetnek, mint a face-en megosztott "Feri nekimegy a fának" típusú videók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!