Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Velem van a baj? lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? lent.

Figyelt kérdés

Párommal már 8 hónapja élünk együtt. Két kérdésem is lenne. Az első, hogy én minden nap elmondom neki mennyire szép, gyönyörű, ő mindig azt mondja ezekre: aranyos vagy. Sosem mondja hogy én milyen vagyok a szemében. Egyszer sem. És hiába vagyok pasiból, egy-két jó szó nekem is jól esne. A másik a szex. Mindig kibúvót keres, ha eljön az ideje. Fáradt, most megvan, nem érzi most úgy, legyen holnap stb. Komolyan, mintha nem is kívánna. Én tiszteletben tartom a kifogásait, nem erőltetek rá semmit. De már kezdek elkeseredni és rosszul esik. Sajnálom.

Velem van a baj?

Még mielőtt bárki az alábbi dolgokat írná: Nem vagyok tele pénzzel, nincs kocsim, stb tehát ezek a dolgok kizártak, hogy ezért vagy csak azért van velem.

Én 32, Ő 27.

2020. júl. 11. 00:16
 1/6 anonim ***** válasza:
16%
Intsd magadhoz, mondd, hogy pakoljon és menjen. Ha kérdi, megmondod, hogy ezért.
2020. júl. 11. 00:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mondtad mar neki hogy neked is jol esne neha egy ket biztato szo? Regebben sem mondott kedveskedoeket neked? Heti szinten hanyszor vagytok egyutt?

Lehet kicsit sok ha mindennap mondod hogy milyen szep. Lehet megvarhatnad hogy o kezdemenyezzen szex teren is. Ezek csak tippek.

2020. júl. 11. 00:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Csinálj neki kedvet hozzá, olvasd el a szerelem pszichológiája c. könyvet!

Mielőtt összeköltöztetek, hogy voltak ezek a dolgok?

Közös tulajdonban laktok?

2020. júl. 11. 07:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Francnak dicséred a külsejét minden nap? Ha akarsz bókolni, olyanban tegyed, ami nem született tulajdonsága, pl. ruhája, sminkje.

A szexről meg beszéljetek. Nyíltan. Biztos lehetsz benne, hogy nem élvezi veled nagyon. Ez nem baj, de beszélni kell róla és javítani.

F

2020. júl. 11. 07:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem veled van a baj. Senkivel sincs baj. Egyszerűen az a helyzet, hogy ez a lány nem szerelmes beléd. Azért van veled ennek ellenére, mert jólesik neki, hogy vágysz utána, legyezgeti az önbizalmát, érzelmi biztonságot nyújtasz neki. Nem te mint individuum kellesz neki, hanem a "szolgáltatás", amit nyújtasz. Számára ez langyos víz, amiben kényelmesen eléldegélhet. Mindennek alapján ne csodálkozz, hogy nem bókol neked és nem kívánja a szeretkezést sem veled, hiszen ezek a megnyilvánulások neki nem jönnek szívből.
2020. júl. 11. 09:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem mondja cserebe, micsoda pasi vagy, az normalis. Talan en nem is szeretnem hallani, hogy szep vagyok, zavarna.

Hogy kibuvot keres a szex elol, az mar gond. Hogy irantad erez-e igy, vagy nem igenyli, az kerdes, de nincs rendben.

2020. júl. 11. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!