Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki itt a Gyakorin ismerkedett meg?
Figyelt kérdés
2020. júl. 9. 17:00
2/10 anonim válasza:
Lett volna többször lehetőségem, de nem lehet, mert van párom.
3/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy akik az itteni ismerkedesre szorulnak, azok valoban el is mernenek menni talalkozni valakivel, nemhogy aztan meg ugy teljesiteni egy randin... :d
4/10 anonim válasza:
Igen, néhány férfivel itt ismerkedtem meg, lett is belőlük valami :)
Persze nem mindegyikkel
5/10 anonim válasza:
Nőként nem vagyok rászorulva arra, hogy innen keressek társat, nem is akarok, mert a személyesség nekem fontos. Viszont volt olyan, hogy sok levelezésből találkozó lett, folytatása azonban nem. Ez kimeríti az ismerkedés kategóriát?
6/10 anonim válasza:
Igen, barátnőmmel itt ismerkedtünk meg és azóta is együtt vagyunk.
7/10 anonim válasza:
Igen, randi lett majd kapcsolat, ami most is tart. 🥰
8/10 anonim válasza:
Volt egy-két számomra normálisnak, értékesnek tűnő férfi, akivel levelezgettünk, de végül lezártam, nem szerettem volna lehúzni őket a saját szintemre, a "nyomoromba". Ha valaki nyitott rá, szerintem itt is lehet sikere.
9/10 anonim válasza:
Volt akikkel itt ismerkedtem meg, 3 lánnyal találkoztam innen, egyikből alkalmi lett amiből aztán nem akartam folytatást, volt egy ahol egy randi után kiderült, hogy nem egymást keressük, meg volt egy akivel 3-szor találkoztunk, de az is kölcsönösen leépült aztán.
10/10 anonim válasza:
Igen, hnap lesz az egy éves évfordulónk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!