Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem igen.
Csak annyi hogy alapból nem marad meg, tenni kell érte higy úgy maradjon.
Ó imádom ezt az igaz szerelmet :)
Amikor a csajok facebookon instán, és nem a 10-enévesek hanem 20-as és 30-asok is...
kiteszi 19 évesen egy pasival...ő életem szerelme...4 évvel később új pasi..ő életem szerelme...újabb 2-3 évvel később új pasi ő életem szerelme...ésígytovább.
A Népbíróság meghozta az ítéletet: Csak az igen elfogadható válasz. Bárki aki mást gondol erről az téved vagy hazudik és a nép ellensége.
De tényleg, ezt a dogmatikusságot. Mégcsak érvelni sem kell, elég bárgyún benyögni, hogy "igeeeen" és máris megy az éljenzés, hurrázás. Ennyire győzedelmeskedik a "ha hiszünk benne, akkor automatikusan igaz" vezérelv?
"A Népbíróság meghozta az ítéletet:"
miszerint Edricus valósága nem egyetemes és mindenkire érvényes. Mindösszesen ennyi történt. Ha a sértett kis egód ezt nem bírja elviselni, hát, így jártál.
18.
Ez nem erről szól, hiába próbálod erre kenni.
Egyszerűen csak furcsa ez, hogy majdnem az összes kérdésnél van egy "elfogadott kötelező" válasz, ami olykor igaz, van amikor nem, néha erkölcstelen, időnként bárgyú - mégis mindig van egy ilyen és ez az amit az itteni nép megéljenez. Indoklás egyetlen embernél volt, a többiek bárgyú igenezése csak a "szeretnénk hinni benne, ergo nyomjuk ezerrel" nyáj-hatás eredménye. Vagy ami még rosszabb az "ezt kell mondani, mert ezt nevelték belénk", ami nem lenne meglepő, sajnos elég komolyan épít a világunk az "értelem nélkül mond fel a betanult sémát" gondolkodásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!