Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas férfiak, ti hogy találtak nálatok jóval kisebb nőt vonzónak? Nem zavar titeket a magasságbeli különbség? Magas nők, titeket miért nem zavar, hogy kisebb a párotok?
Az én barátomat nem zavarja, pedig kb az általad említett mértékű a különbség, én 150 vagyok, ő meg kb 185 +- 1-2 cm :)
Volt már magas meg átlagos barátnője is, nekem előtte meg az alacsonyabbak (165-175 köztiek) tetszettek, exeim sem voltak ennél magasabbak. Mindkettőnk szerette mindegyik párját és nem a magasság volt szempont a választásnál. Én egyébként először aggódtam a nagy különbség miatt, de nagyon szeretem őt, megfogadtam, hogy soha nem foglalkozom ebben mások véleményével. Végső soron meg tényleg mindent megoldunk, az ágyban meg valóban nem számít ez. Boldogok vagyunk :)
Azt mondta amúgy, hogy az arcom, hajam, alkatom (vékonyabb vagyok, de nem nagyon, formás) és leginkább a kisugárzásom fogta meg, a magasságommal nem foglalkozott egy percet sem.
A kérdés második feléhez nem tudok hozzászólni saját tapasztalatból nyilván, de szerintem ott is hasonló okok lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!