Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 30 évesen is normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen is normális, hogy fáj a szerelem?

Figyelt kérdés

Rossz házasságban élek lassan 10 éve. Nem üt, nem bánt a férjem nem ilyenre gondolok, de nincs szerelem, egyszerű együtt lakás van sajnos. Külön menni nem tudunk anyagi okok miatt, és még kicsik a gyerekek (2 van)

Baráti társaságban megismertem egy férfit, kb 2 hónapja. Kedves, figyelmes, egyértelművé tette, hogy nem közömbös irántam. Szerelmes lettem 😞 Iszonyatosan fáj a szívem, mivel tudom, hogy nem lehet semmi komoly köztünk, de egyszerűen képtelen vagyok csak úgy megszakítani vele a kapcsolatot. Azt mondja, hogy megteszi ő, de 2 napnál tovább nem bírja, és ír vagy felhív. Nincs semmi konkrét kérdésem, csak jól esett kicsit kiírni a szomorúságom okát 😞

2020. júl. 8. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Igen, normális. Főleg így, hogy nem tudod megtapasztalni milyen lenne vele. Tiltsad le 2-3 hónapra, hogy ne tudjon keresni. Ezt mond meg neki, hogy ne értse félre.
2020. júl. 8. 14:39
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudod a férjeddel megbeszélni, hogy oké anyagi okból együtt vagyunk még egy kicsit de ne tekintsünk már egymásra egy párként? Ha valaki beleszeret valakibe akkor menjen.

Bár az anyagi okot se értem egyáltalán. Házasok vagytok, a vagyon közös. Gyerektartást úgy is kell fizetnie. Ha elváltok is annyi pénzetek lesz mint most. Ez nem lehet kifogás.

2020. júl. 8. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

33 éves vagyok, 12 éve házas 2 kicsi gyerek. 3 hónapja szerelmes vagyok egy kollégámba, amiről nem tehetek. Arról igen, hogy úgy döntöttem nem lesz semmi, mert én nem leszek szerető, és nem fogom megcsalni a férjem.

Viszont annyira fáj a szívem, hogy néha fizikailag rosszul vagyok

2020. júl. 8. 15:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Sokszor ugyanezt érzem, hogy szó szerint fáj 😞😢
2020. júl. 8. 17:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyugi, majd elmúlik ez a hülyeség is, nekem 2 évbe telt...

Pár napja láttam újra.. Innen távolról, érzelmek nélkül látva már roha*Đt jó döntés volt.. És nem kell soha szerelem. (Minek? Arra nem lehet kapcsolatot építeni, azok a kapcsolatok nagy része is évek után kialszik, illúzió az egész, ami beh*lyt...)

Igen, fájt nagyon, minden nap addig a 2 évig szinte... De legalább nem felejtem el, hogy soha többet nem kell és nem leszek szerelmes.

29N

2020. júl. 8. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én meg 51 éves vagyok. Feleség és szerető. A férjemhez már csak barátság ,szeretet fűz. A szeretőmbe több év után is szerelmes vagyok. Nagyon fáj, hogy Ő nem hagyná el sosem a családját. Ha több idő eltelik amíg nem találkozunk. Fizikailag is, olyankor iszonyatosan szenvedek.
2020. júl. 8. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!