Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nagyon gáz ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz ha ducibb vagyok mint a párom?

Figyelt kérdés

A párom elég vékony, izmosabb alkat. Én viszont duci vagyok és előfordult, hogy nagyon megnéztek az emberek, sőt mosolyognak rajtunk.

Ez valóban nevetséges?

Akinek van hasonló tapasztalata kérem írja le.

2020. júl. 7. 08:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz mások véleményével.
2020. júl. 7. 08:30
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem azért mosolyognak mert telt vagy, hanem mert árulkodnak a szemeitek, és jó rátok nézni:)
2020. júl. 7. 08:41
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell mások véleményével törődni? Én se hiszem, hogy emiatt mosolyogtak volna, de ha igen, akkor mi van? Semmi. Érezd jól magad, dolgozzatok közösen azon, hogy jó legyen a kapcsolatotok és kész.
2020. júl. 7. 09:19
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Az a fontos,hogy a párodnak így tetszel. Nekem nem egy ilyen páros ismerősöm van. Csodálkozom azon,hogy mol

mosolyognak az emberek rajtatok. Annyira kevés páros az aki alkatban/korban tökéletesen összeillik,nem hinném,hogy idegenként ilyenen bárki mosolyog.

2020. júl. 7. 09:52
 5/20 anonim ***** válasza:
10%
Én irigységből. A dagi, ronda nőknek általában olyan helyes párjuk van. Én meg nagyon szép arcú vékony nő vagyok, és csak a nyomik akadnak rám.
2020. júl. 7. 11:09
 6/20 A kérdező kommentje:

Nagyon Szépen Köszönöm mindnekinek a szavakat. Megnyugtattatok kicsit :D

Az utolsótól kérdezném, hogy szerinted minden duci lány ronda?

2020. júl. 7. 13:27
 7/20 anonim ***** válasza:
33%
Nem feltétlen így akarta érteni, viszont sokaknak eleve rondának számít ha valaki túlsúlyos.
2020. júl. 7. 14:03
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A nővérem nagyon kövér, de gyönyörű az arca. Mindig problémát okozott neki a súllya. Próbálom bátorítani
2020. júl. 7. 14:03
 9/20 anonim ***** válasza:
86%
Akit zavar a súlya az tegyen érte, akinek jó úgy ahogy van, az ne foglalkozzon a többi emberrel.
2020. júl. 7. 14:08
 10/20 A kérdező kommentje:

Rengeteg gyönyörű plusszos nő van!

És rengeteg gyönyörű vékony nő is!

Csak kicsit sértő volt amit írtál,azért kérdeztem rá!

2020. júl. 7. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!