Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnál, vagy mit éreznél ha a párod azt mondaná, hogy nagyon szeret, szerelmes is, de ez nem az a nagy szerelem?
Arról beszélgettünk, hogy kinek milyen nagy szerelmei voltak az életében. Én hülye pedig rákérdeztem, hogy én neki az vagyok-e? Azt mondta hogy őszinte lesz velem, nagyon szeret és szerelmes belém, nem is kicsit, de voltak ennél nagyobb szerelmei elérhetetlen nők iránt, amik tényleg nagyok voltak, de velem kapcsolatban nem ezt érzi. Szerelmes és velem akar lenni mert nagyon szeret.
Most amiatt voltak azok “nagyobb” szerelmek mert elérhetetlenebb nők iránt érezte és erős volt a vágy? Tudom magamról hogy nem vagyok 10/10-es nő, valszeg ez is benne van. Engem kicsit szíven ütött, mert én nagy szerelmet érzek iránta, és zavar hogy nem ugyanakkora ezekszerint.
vannak ilyen bunkó éretlen férfiak sajnos. Persze, az elérhetetlen. Jaj komolyan sírnivaló. Ez az éretlenség még más formában is meg fog mutatkozni, azt garantálom.
Hogy lehet valaki ennyire érzéketlen, hogy akibe szerelmes, annak ilyet mond? most vagy szerelmes vagyok, vagy nem. Mi az hogy nagy szerelem meg kis szerelem. eszem megáll komolyan, hogy ilyen ostoba fajankónak barátnője van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!