Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy nő és egy férfi között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő és egy férfi között megtörténik a csókólózás onnantól kezdve kötődnek egymáshoz valamilyen szinten független attól hogy az egyik fél csak barátként tekint a másikra?

Figyelt kérdés
2020. júl. 1. 22:41
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Lol nem.
2020. júl. 1. 22:43
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem :D Ha valaki erez valamit a masik irant, az altalaban a csok elott is jelen van. De egyebkent semmi jelentosege ilyen szempontbol egy csoknak.
2020. júl. 1. 22:46
 3/9 A kérdező kommentje:
és mi van ha igenn?
2020. júl. 1. 22:48
 4/9 A kérdező kommentje:

2-es válaszoló

És ezt miért kell röhögő szmájlival kifejezni? ennyire hülyének tartod a kérdést ?

lehet neked van igazad és csak én reagáltam túl a dolgokat

2020. júl. 1. 22:51
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
A csók minőségéből kiderül
2020. júl. 1. 22:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó párszor csókolóztam életemben, de semmilyen kötődés ettől nem lett, sőt volt hogy taszított utána az illető.
2020. júl. 2. 00:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon naiv szuzlany kerdes. Ha ilyenekben szeretnel hinni, sok pofaraeses erhet az eletben. Nem azt mondom, hogy ne csokolozz azzal, akivel nagyon jolesik. De ne legyen babonas hited, sajat erdekedben.
2020. júl. 2. 00:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem!
2020. júl. 2. 12:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A csók manapság semmit nem jelent. Kb 50 nővel csókolóztam eddig életemben, miközben szex csak kb 15-tel volt. Sok csaj képes úgy csókolózni az első randin is, hogy aztán vissza se ír később és nem keres többet.

27/F

2020. júl. 2. 13:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!