Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnátok ha a helyemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a helyemben lennétek?

Figyelt kérdés

A barátommal 3.5 éve vagyunk együtt, igaz nem a leg zökkenőmentesebb a kapcsolatunk, mivel neki már van egy gyereke.

A lényeg az, hogy ma elég nagy szerelmi vallomásba kezdett aminek örültem is , kivéve egy dolgot ami lehet csak az én hülyeségem... " nekem tökéletes vagy, bár azt alá írom hogy van nálad szebb de a szépséggel mire megyek?"

Ez valahogy szíven ütött , bár nyilván mindenkinél van szebb.. De valahogy az ember ezt a párjától nemigazán hallja szívesen.

Aztán megkerdeztem hogy miben változzak meg hogy ne lásson szebbnek senkit idézőjelesen persze..

Erre a válasz hogy de neki a legszebb vagyok.

Szóval nem igazán értem. Lehetséges hogy a haveri köre mobdhatta neki hogy az előző barátnője akitől a fia van, szebb nálam? És azért mondhatta ezt?

Kicsit szarul vagyok most ez miatt bár lehet túl reagálom.. Ti mit gondoltok?

2020. júl. 1. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Szerencstelen srác, kiönti neked a lelkét és te fennakadsz egy félmondaton. "nekem tökéletes vagy" - erre kellene koncentrálnod...
2020. júl. 1. 21:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Igaz, de ez egy önbizalom hiányos nőnek nagyon lehangoló tud lenni főleg a párjától.. 🥺
2020. júl. 1. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Ez övön aluli volt:D Legközelebb mutasd meg, hogy a csúnya lányok is kelendőek:D Aztán amikor fújtat a féltékenységtől, mond meg neki: Te mondtad, hogy csúnya vagyok, más szépnek lát.:D
2020. júl. 1. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:
59%
Most akkor őszinte legyen az ember vagy ne?
2020. júl. 2. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!