Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a helyemben lennétek?
A barátommal 3.5 éve vagyunk együtt, igaz nem a leg zökkenőmentesebb a kapcsolatunk, mivel neki már van egy gyereke.
A lényeg az, hogy ma elég nagy szerelmi vallomásba kezdett aminek örültem is , kivéve egy dolgot ami lehet csak az én hülyeségem... " nekem tökéletes vagy, bár azt alá írom hogy van nálad szebb de a szépséggel mire megyek?"
Ez valahogy szíven ütött , bár nyilván mindenkinél van szebb.. De valahogy az ember ezt a párjától nemigazán hallja szívesen.
Aztán megkerdeztem hogy miben változzak meg hogy ne lásson szebbnek senkit idézőjelesen persze..
Erre a válasz hogy de neki a legszebb vagyok.
Szóval nem igazán értem. Lehetséges hogy a haveri köre mobdhatta neki hogy az előző barátnője akitől a fia van, szebb nálam? És azért mondhatta ezt?
Kicsit szarul vagyok most ez miatt bár lehet túl reagálom.. Ti mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!