Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha a baratnömmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a baratnömmel minden tökéletes, de a vegánságával má-már az örületbe kerget?

Figyelt kérdés

Minden tokeletes es tenyleg szeretem, de ugy erzem egyre kevesbe tudom toleralni az eletmodjat..

Pl. megszol azert miket eszem, meg az arcara sem adhatok puszit ha hust ettem, fejeket vag, beszol, szinte provokal.

De ezt az egy dolgot leszamitva, tudom, hogy szerencses vagyok vele, mert imadom, kivul-belul tokeletes, nagyon aranyos es kedves, minden szempontbol felnezek ra, oda vagyok erte stb..

Probaltam vele beszelni errol, de azt mondja, hogy ot csak a joindulat vezerli

2020. júl. 1. 19:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek egy élete van, és azt élje!
2020. júl. 1. 19:54
 2/12 Sunshinedoll ***** válasza:
99%
Ez olyan, mintha bármi másért szekálna. Mérlegeld, hogy mennyire akarsz így élni.
2020. júl. 1. 19:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagytok egymáshoz valók, kérdező.
2020. júl. 1. 19:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Vegetáriánusként mondom hogy ez nagyon gáz. Lehet a vegánságot normálisan csinálni meg lehet ezzel a bicskanyitogató stílussal.

Mondjuk érdekelne hogy ha ezt előre tudta, akkor miért is jött össze veled

2020. júl. 1. 20:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egy vegetáriánus férfi vagyok, és szerintem a barátnőd nagyon gáz. Nem tudnék vele együtt élni annak ellenére sem, hogy hasonlóan táplálkozunk. Ez a fancsali viselkedés ugyanis feltehetően az élet más területén is megjelenne. Szóval én dobnám a csajt.
2020. júl. 1. 20:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Vannak normális vegánok - de barátnőd nem az. Ő az a fajta aki azért "vegánkodik", hogy ezzel megideologizálja magát és legyen képzelt alapja másokat elítélni, aki nem vegán. Mert hát "micsoda fertő ez, kérem?!". Téged is ezért cseszegeti, élvezi, szórakoztatja. Ha nem a vegánság, akkor találna mást amiben ő önmagát "felülre" helyezze és ezen keresztül ítélkezzen és piszkáljon másokat.
2020. júl. 1. 20:18
 7/12 anonim ***** válasza:
98%
Ez az ember téged nem szeret, használ. És semmi köze a vegánságához ennek.
2020. júl. 1. 20:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj vele még egyszer beszélni, én vegán vagyok szintén de simán megfozok állati eredetű dolgoka
2020. júl. 1. 20:42
 9/12 anonim ***** válasza:
29%
#8 Akkor csak a táplálkozásod vegán. Aki valóban vegán az nem fog állatokat megfőzni, különben semmi de semmi értelme annak amit ő csinál.Ha már megfőzi, az is tökmindegy, hogy eszik-e belőle. Persze, az ilyen nem is szívesen jön össze húsevővel, ez is tény.
2020. júl. 1. 20:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Undorító viselkedés az ilyen. Vagy normális ember módjára tartsa tiszteletben a te életmódodat, vagy keressen olyat, akivel egyeznek a szokásai. Én biztos nem viselnék el egy ilyen embert partnerként, aki ennyire nem képes tiszteletben tartani a másikat.
2020. júl. 1. 21:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!