Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért néz az emberek zöme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz az emberek zöme furcsán ránk a korkülönbség miatt?

Figyelt kérdés
26 vagyok, a barátom 50 éves, 1,5 éve vagyunk együtt. Nem anyagi okokból vagyunk együtt, nem tol semmit a fenekem alá, egyenlően fizetünk mindent. Őszintén szerelmes vagyok belè, mégis számtalan bántást kapunk, sokszor az apukámnak hiszik (aki egyébként 1,5 évvel fiatalabb nála).

2020. jún. 30. 20:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem tudjuk előre ki meddig él, vannak olyanok, akik a 90-100 évesen halnak meg, vannak akik jóval fiatalabban, mondjuk egy váratlan autóbalesetben vagy súlyos betegségben. Tehát lehet, hogy az 1-2 év korkülönbségű párok tagjainak valamelyike hamarabb lesz özvegy. Egyébként sem azon gondolkodik egy ember, mikor összejön a párjával, hogy mikor lesz özvegy, hány évük van együtt. Miért is lenne működésképtelen egy ilyen kapcsolat?
2020. jún. 30. 21:07
 12/16 anonim ***** válasza:
86%

"Mibdenki annyi idős, amennyinek érzi magát."

Ez ugye csak vicc? Tehát ha egy 50 éves 20 évesnek érzi magát, akkor úgy is néz ki, és az egészségügyi problémák is elkerülik? Ismerek pár pasit, akik 50 körül még jól tartották magukat, aztán 7-8 év múlva összeszottyantak. De ha neked ez jó, akkor miért másokkal foglalkozol? Gondolom gyereket nem akarsz, akkor meg mindegy.

2020. jún. 30. 21:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Semmi sem törvényszerű, ha azt érted alatta, hogy több ránc lesz rajta vagy jobban kezd őszülni, akkor az mit sem változtat a szerelmemen iránta. Nem csak addig maradok vele, ameddig jól nézünk ki egymás mellett. Ha pedig arra gondolsz, hogy beteg lesz, erre megint azt tudom csak írni, hogy fiatalabb is lehet beteg. Az elkövetkezendő 5 évben nem akarok, a karrieremre koncentrálok, hosszabb távon még képlékeny a jövő ilyen szempontból.
2020. jún. 30. 21:16
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
Akkor szerinted miben nyilvánul meg, hogy mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát, ha nem a külsőre, egészségügyi és fizikai állapotára gondoltál? Én 40 évesen nem tudom elképzelni, hogy egy 65 éves férfival legyek együtt. Főleg, hogy a szüleim ez a korosztály, és azért hatalmas a különbség köztük, és a szintén 40 éves férjem között.
2020. jún. 30. 21:48
 15/16 anonim ***** válasza:
69%
Mert régi, begyöpösödött gondolkodású sok ember ma még, pedig nagyon nem ritka ez ma már.
2020. jún. 30. 22:42
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokan milyen felszínesek, bezzeg mikor a szerelemről van szó, akkor mindenkinek a belső a fontos :D
2020. jún. 30. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!