Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Veszekedésből szeretkezés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszekedésből szeretkezés?

Figyelt kérdés

Történt már veletek hasonló hogy valakit mindvégig utáltatok majdnem éveken át, de valahol végig motoszkált bennetek valami iránta?

Zavart ha figyelmen kívül hagyott, ha más nőknek adta a figyelmét, ha elkerült? Zavart ha ott a közeledben, de ha nincs akkor a nélkülözése volt nehéz?

Szerettétek az illatát, és mindig a tekintetét kerested? Tetszett a mosolya, ha sírtál miatta, ha nevettél minden szívből jött?

De utáltad... végig azt hitted gyűlölöd.

A lényege ennek az egésznek, ezzel a volt kollégámmal elég zavaros érzelmeim vannak.

Rengetegszer vesztünk már össze,úgy mint a 20 éves házasok... hevesen... aztán békültünk ki, de sosem volt köztünk semmi, sosem mondtam ki mennyire oda vagyok érte..

Volt egy összejövetel a hétvégén ahova hivatalos voltam én is. Én nem mondom azt hogy nem ittam, de csak két pohárral ami nálam az egy évben egyszer iszom felállásommal, annyit meg is tett elég szabad szám legyen...

A srác körbe ugrált egy másik nőt, én megcsak magunk között megjegyzést tettem neki, amire felkapta a vizet és összevesztünk. Nem is tudom hogy lett ebből az egészből szeretkezés..

Egyik pillanatban csak fogja az arcom és azt mondja nyugodjak meg.

Én csókoltam meg.. én kezdeményeztem.

Nagyon leírtam magam nála? Miért fogott meg hogy lenyugtasson? Érezhet ő is valamit irántam?

2020. jún. 30. 19:48
 1/2 anonim ***** válasza:
71%
Részeg nőt megd.ugni = numera
2020. jún. 30. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Akibe most szerelmes vagyok, tény és való, hogy utálom. Meg voltam róla győződve, hogy nem ő a lelkitársam. Aztán mielőtt tiltottam végleg az életemből és Fb-ról, még egyszer utoljára végigpörgettem a Fb megosztásait és bőgtem, mint a hülye, mert rájöttem, hogy sokkal hasonlóbban gondolkozunk és hasonlóbb az értékrendünk, mint azt korábban gondoltam. Pedig láttam mindvégig ezeket a megosztásokat, és mégis, csak akkor esett le. Hát ez van.
2020. jún. 30. 20:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!