Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » El fogom valaha felejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fogom valaha felejteni?

Figyelt kérdés

Egy éve mentünk szét az exemmel és egy évig voltunk együtt. Volt már előtte pár kapcsolatom, de egyik után se éreztem ekkora ürességet. Ő külföldre költözött, én viszont nem mertem belevágni a bizonytalanba, ezért szakítottunk. Zajlik az életem. Dolgozom, élek a hobbijamnak, eljárok a barátnőimmel, mégse telik el úgy nap, hogy ne gondolnék rá és ne szomorodnék el miatta. Próbáltam másokkal ismerkedni, de nem működött, mivel egyértelműen nem léptem még túl rajta.

28N

2020. jún. 29. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs delete gomb az agyban.

Az emberek túllépni szoktak a rossz dolgokon.

Aztán próbálják lefoglalni magukat, és meglepődnél de mindenki él tovább, próbál programokat kitalálni, eltölteni az idejét, ismerkedni másokkal. És egy idő után egyre kevesebbet és kevesebbet gondol rá...

2020. jún. 29. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szoktatok beszélni még? vagy néma csend?
2020. jún. 29. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
22%

Megérdemled. Talán bele kellett volna vágni.

Én mindent megtettem volna a páromért, már kb. 3 éve nem vagyok túl rajta.

Elfogadtam, de azóta üresség. Senki nem érdekel, senki nem mozgat meg.

2020. jún. 29. 18:29
 4/5 anonim ***** válasza:
El fogod, amint levonod a tanulságokat.
2020. jún. 29. 18:51
 5/5 1112 ***** válasza:
100%
Igen,csak ne koncentrálj rá; mert ha el akarod felejteni, és arra koncentrálsz,hogy el akarod felejteni; akkor már csakazért se fogod elfelejteni; mert mindig benne lesz a fejedben ilyen erőlködve, hogy :"EL AKAROM ŐT FELEJTENI." És akkor nem fogod tudni mert benne lesz a fejedben,mert folyton azon kattogsz, hogy el akarod őt felejteni. (Még nem olvastam el a kérdés kifejtését.)
2020. jún. 29. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!