Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fogom valaha felejteni?
Figyelt kérdés
8 éve vagyok szerelmes 1 pasiba. Vele csókoloztam először aztán valahogy mindig visszatért az életembe. Voltak párkapcsolataim de mikor 1nek vége lett mindig egymásra találtunk. Aztán először nekem majd neki lett komoly kapcsolata ami azóta is tart mindkettőnknek. Tavaly sokáig beszéltünk, tartottuk a kapcsolatot és bevalotta h szerelmes volt belém és most is nehéz visssza fognia magát h ne legyen semmi köztünk, mert nem lenne helyes h van barátnője meg nekem is pasim.. aztán mondta h nem jó ötlet beszélni mert így csak rossz neki jobban szenved.. és azóta nem beszélünk. Én mindennap és gondolok, annyira vágyom rá.. és ez 8 év alatt sem múlt el. Ha hívna és gondolkodás nélkül eldobnek érte mindent.. viszont ezek szerint ő azért annyira mégsem szeret hiszen nem tenné meg. Félek, hogy megőrülök emiatt, annyira szenvedek. 1 férfi sem tudta elfelejtetni velem. És eddig az idő sem segített..2020. jan. 4. 07:07
1/12 anonim válasza:
A hapsidra ilyenkor szoktál gondolni egyébként?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem, írtam h érte mindent eldobnek, a mostani párom is..
2020. jan. 4. 07:19
3/12 anonim válasza:
A beteljesületlen nagy szerelmeket általában nehéz elfelejteni egy életen át, de lehetséges, önkontrollal, hisz minden fejben dől el.
Nem szégyen az, ha magaddal beszélgetsz, csak ne lássak vagy csináld halkan!
4/12 anonim válasza:
Szegény hapsid! Miért nem mutatod meg ezt a kérdést neki?
5/12 anonim válasza:
És mégis 8 év alatt, amikor egyedülállőak voltatok, miért nem próbáltátok meg?
Én nem értem, hogy bírsz mással lenni kapcsolatban ilyenkor egyáltalán.
6/12 anonim válasza:
Elfelejteni nem fogod soha, de nem is kell. Meg amúgy fizikailag nem is lehet. A titok, hogy feldolgozni kell ezt.
7/12 anonim válasza:
Nem szeretnék ilyen hazug, féreg nővel kapcsolatban lenni. Respect a barátodnak.
8/12 anonim válasza:
Mivel már többször is próbáltátok együtt, valamiért mégis mindig szétmentetek. Ennek így kellett lennie. Elfelejteni nem fogod őt, mert meghatározó ember volt az életedben, de az érzelmek elhalnak, ha hagysz rá elég időt. Ne beszélj vele, te találkozz vele és ne kövessed szociális médiában.
9/12 anonim válasza:
Azt se tudod, mit csináljál jó dolgodban, remélem 2 szék között a pad alá esel majd, és évekig nem fogsz kelleni kapcsolatra senkinek
10/12 anonim válasza:
Ha fontos lennél neki, már összejött volna veled. Egyértelmű, itt te vagy az a fél, aki igazán szerelmes. Sajnos itt csak a felejtés a megoldás. Hidd el, ha többé nem beszéltek, el fog múlni. Nem most, de el fog.
A mostani kapcsolatodnak meg így nem sok értelmét látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!