Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezek az apróságok vonzóvá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek az apróságok vonzóvá teszik az embert a partnere szemében?

Figyelt kérdés

Most leginkább a gesztusokra és a hozzáállásra gondolok ezen a téren, nem golddigger vagy kihasználás részére.

Például amikor a srác megkérdezi, hogy kocsival elviheti-e egy darabon a lányt randi után. Természetesen nem tolakodva egyből a házuk elé, megtudakolva hogy hol lakik, egyszerűen csak szívességből hogy ne mászkáljon egyedül vagy ne kelljen buszoznia.

Meghívni őt enni, fizetni a programokat. Persze úgy hogy a lány is fizet kávét, fagyit, de alapvetően a srác fizet ha nem kerül szóba a dolog. Nem érdekli a 3000ft-os belépő valahova és mire a lány odaér már megvette a jegyet hogy ne kelljen sorban állni.

A fiú kezdeményezi a találkozókat, érezteti a nővel hogy szereti vele tölteni az időt. Persze azért nem árt ha a nő is kezdeményez néha hogy ne legyen teljesen egyoldalú a dolog.

Ilyesmire gondolok, hogy ezek a dolgok fontosak a nőknek egy férfinél komoly kapcsolat szempontjából?

Fordított helyzetben nálam például nagyon vonzó ha egy lány érdeklődik utánam, csak azért felhív hogy valami jót mondjon nekem, esetleg mesél egy vicces történetet a napjából. Örülök neki ha süt valami kis süteményt, aminél nem is számít ha kicsit bénácskára sikerül, mert maga a szándék nagyon kedves tőle. Illetve ha mondjuk beteg vagyok és átjön megnézni mi van velem, megkérdezi hogy segíthet-e valamiben.

Direkt olyan példákat akartam felhozni ami a női-férfi oldalra vonatkozik, tudom hogy ez mind kölcsönösen elvárható, de gondolom más tesz vonzóvá egy férfit és egy nőt a másik nem szemszögéből.

2020. jún. 29. 12:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen :)
2020. jún. 29. 12:43
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Én nagyon értékelem az apró figyelmességeket, de csak ha az illető hagyja, hogy ez kölcsönös legyen, tehát nem akarja erőltetni a klasszikus szerepeket. Ne csapja ki a balhét, ha én érek előbb a mozihoz és veszem meg a jegyeket - volt rá példa, baromi kellemetlen volt :D Vagy ne szaladjon el, ha én ugyanannyiszor keresem és ugyanannyi programötletet dobok be, mint ő, csak mert ezzel "eltaposom a vadászösztönt". Én leginkább azokat a gesztusokat értékelem, amik konkrétan hozzám köthetők, tehát nem a klisés "ő hív meg-ő fizet-hazavisz kocsival", az is elég, ha csak figyel rám és megjegyzi azt, amit mondok, pl. megjegyzi, hogyan szeretem a kávét, ilyen pici dolgok. Remélem érthető amit ezzel mondani akartam :)
2020. jún. 29. 12:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Figyelmes, és törődni szeretne veled.
2020. jún. 29. 12:55
 4/9 A kérdező kommentje:

1# Köszönöm, örülök ha számít az ilyesmi.🙂

2# Igen, valóban fontos hogy a kedvessége és odafigyelése rád fókuszáljon, ne csak úgy általánosságba. Most például bajban is vagyok mert nem figyeltem meg hogy a partnerem múltkor milyen Kávét ivott. (Mentségemre szóljon hogy ő rendelte meg őket!😄) Köszönöm a választ, tanultam belőle.🙂

2020. jún. 29. 12:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen. És ha később, ahogy megismerjük egymást, ez személyreszabottabbá válik, az az igazi. Pl. nekem az ajándékozás a szeretetnyelvem, szóval ha kapok valami kis apróságot (aminek nem is kell pénzbe kerülnie), azzal le lehet venni a lábamról. Az egyik legszebb dolog, amit az exemtől kaptam egy kézzel pirogravízott korong. Nem a legtökéletesebb, nem egy profi munka, de nekem nagyon sokat jelentett. Vagy egy letépett rózsaszál, stb.

És ahogy a második válaszadó mondja, fontos, hogy hagyja az illető, hogy kölcsönös legyen, én is tehessek gesztusokat a másik felé, ami a ráfigyelésen alapszik.

2020. jún. 29. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nos, autóval szoktam menni én is a randevúra, így a hazavitel egy darabon nem játszik. Nem szeretem, ha fizet helyettem, akkor úgy érzem, hogy tartozok neki én is valamivel, a fele-fele arányú fizetést preferálom. Az, hogy a férfi kezdeményezi az első találkozót azzal nincs problémám.
2020. jún. 29. 13:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2020. jún. 29. 13:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Ezek olyan apróságok amik sokat tudnak dobni valakin, csak az a baj hogy ha ez a csalogató álca aztán kibújik a szög a zsákból.

Nekem jól esik ha egy férfi (akit elvileg érdeklek) nem sajnál rám egy kávét. Ez nem jelenti azt hogy én sóher vagyok vagy lehúzós, mert ha kapcsolat lesz a dologból én is meghívom egy kávéra ha úgyvan.

De ismerkedésnél, randizásnál az elején jól esik ha ennyit rám szán. Ez egy gesztus. És nem hiszem hogy egy 500 ft-os kávéval én a pénzére hajtok.

Jól esik ha hazadob egy randi után vagy ha valamiért sietnem kell. Nem várom hogy jobbra-balra hurcoljon mert nekem is van autóm és én is vezetek. Sőt megint azt mondom hogy ha kapcsolat lesz a dologból én is szívesen elviszem valahova ha kell.

De vannak ezek az apró figyelmességek vagy gesztusok amik jól esnek ha a férfi megteszi, amitől nőnek érezhetem magam mellette.

Tudom hogy egyenjogúság van meg ilyenek, de azt gondolom, hogy az nem feltétlen pozitív ha minden ilyen női-férfi szerepet ki akarunk irtani a társadalomból, mert kicsit identitás zavarhoz vezet.

Nem mondom hogy egy nő üljön otthon és csak főzzön meg szüljön es azt se hogy egy férfi egyedül tartson el egy családot, de azt igenis problémának tartom hogy sokan mar nem tudják mik a "férfi dolgok" és mik a "női dolgok". Nem tartom egeszségesnek hogy olyan dolgokat, olyan szerepjellemzőket alarunk kioltani magunkból amik belénk vannak kódolva.

2020. jún. 29. 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:
47%
Ezek jók,kivéve hogy fizetni akarod a programokat.
2020. jún. 29. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!