Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem akarok többé szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok többé szerelmes lenni, hogy tudnám ezt eltüntetni?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok azzal, hogy már sokan kérdeztek erről és azt is tudom, hogy ez eléggé merész kijelentés. 22 leszek és még sosem volt barátnőm, pedig nem egy lánynak udvaroltam, mindegyik udvarlásnak pocsék vége lett. Így számomra az a logikus, ha nem leszek szerelmes, mert számomra ez egy telitáras orosz rulett. December óta "tiszta" vagyok és azóta másfelé se néztem, nem akarok többé szerelmes lenni Nem kellettem eddig egy nőnek sem, ezt elfogadom. Ezt most nem nyafogásnak szánom. És nem is szeretnék senkit se a párkapcsolatról lebeszélni, de megannyi ismerősöm próbál rábeszélni arra, hogy szerezzek valakit, amitől mostanában egyre többször felmegy bennem a pumpa. És még egy fontos megjegyzés: hetero vagyok.

22/F

2020. jún. 25. 23:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is autóval tervezem elterelni a figyelmemet. Mondjuk én kockaladára gondoltam kezdésnek, később akarok egy jobb állapotú Golf 3 TDI-t munkás kocsinak. Kedvenc youtuberem "pályafutása" a golfjával meggyőzött, hogy nekem egyszer ilyen kell.

Csak előbb legyen egy viszonylag stabil melóhelyem... Jah, meg a lakáson ill. a tanyán kell karbantartási munkákat végezni most nyáron.

20F

2020. jún. 28. 20:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Eltűntetni nem tudod. Életed során még bizonyosan lesz, aki megfog. A nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb viszonzásra is lelsz, amennyiben a külsődre odafigyelsz, ápolt megjelenést keltesz. (Direkt nem azt írtam, hogy a szépség, mert az egy dolog. De egy jó haj, ami nem zsíros, meg előnyös lehet az arcodhoz, szép fogak azért alap.)

Amúgy ne feszülj rá, keress hobbit! Legyél magabiztos és minden meg fog oldódni! ;)

UI: Én lány vagyok, úgyhogy nem ajánlgatok kocsiszerelést, de amúgy lehet benne fantázia. Nem tudom, biztos van valami, amiben tehetséges vagy és elmerülhetsz. :)

2020. szept. 20. 12:33
 13/13 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló. Nagyon is jó érveket hoztál fel, amiben sok igazság van. De inkább pont a hobbimmal van a gond, meg azzal, amit szeretek. Egy velem egyidős lány se él ezen a Földön, aki szereti a Tizenkét dühös ember, vagy pl A vád tanúja című filmet. Én már inkább azt tervezem, hogy veszek egy Zsigulit és ha készen állok rá, akkor irány egész Európa.
2020. szept. 21. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!