Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőmmel 3,5 féléve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel 3,5 féléve vagyunk együtt,és 3 éve lakunk együtt ketten egy albérletbe.Viszont az előző héten keményen megváltozott és azóta szünetelünk azt mondta hogy menjek haza...Mi lesz?

Figyelt kérdés

Mikor elköszöntünk egymással csókkal köszöntünk el,de mióta külön vagyunk teljesen úgy írt nekem vissza mint ha valami idegennel beszélne jó formán akit nem rég óta ismer...Teljesen 180 fokos fordulatot vett a leányzó velem szemben.Ő előbb ment haza egy nappal de én úgy hagytam ott az albérletet hogy egy nagy csokor rózsát hagytam ott meg bonbont meg egy kis cetlit hogy én szeretem és én megszeretném ha engedi hogy megmentsem a kapcsolatunkat. 2 napra rá mikor vissza ment (mert ő fent van egyedül az albérletbe) annyit irt rá mikor meglátta hogy: Köszönöm szépen

De azóta is hideg én pedig teljesen összetörtem és majdnem mentő vitt el annyira le gyengültem sajnos.Felhivtam éjjel 3 nappal ezelőtt hogy mi van mert már nem birom és azt mondta hogy jelenleg úgy érzi hogy szét fogunk menni az-az 80% esély van rá,kérdeztem miért? Azt felelte mert nem eléggé szeretlek már....És kiabált velem hogy hadjanak neki békén az emberek mindenki mert elegük van mindenkiből,hiába mondtam hogy hadd probáljam meg de zt mondta hogy mennyire önző vagyok hogy megint csak ÉN-ÉN-ÉN....

Azóta nem írok neki de ő se keress engem de azt még meg kérdeztem hogy van-e 3. személy őszintén mondja el de azt mondta nincsen...az anyja se tud róla...Mióta volt ez a koronavírus sajnos nekem sem volt munkám...így sokat voltunk együtt...De a héten hívtak hogy kaptam állást és most nem tudom mi legyen őszintén megmondom...

2020. jún. 25. 13:13
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Annak lett igaza aki azt mondta hogy megcsal... Haza mentem másnap már a saját agyunkba ha cukrozott a sráccal

😁

2020. szept. 29. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!