Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik, hogy szerelmet érzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy szerelmet érzek ugy, hogy nincs senkim?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, h egy eve ert veget egy hosszu parkapcsolatom es azota egyedul elek. Nem akartam belemenekulni egy uj kapcsolatba es azota egyedul vagyok. Kifele mutatom az eros ferfit aki ujra kimaszik a godorbol, de valojaba nagyon hianyzik a szerelem. Nem reg halottam egy zenet ami raebresztett a valisagra. Szeretnek ujra szeretni de nem tudom, h egy 8 eves kapcsolat utan, hogy csinaljam.

32f

2020. jún. 19. 18:05
 1/5 A kérdező kommentje:
2020. jún. 19. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Lehetséges, úgy, hogy magadba vagy szerelmes.
2020. jún. 19. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A szerelembe vagy szerelmes.
2020. jún. 19. 18:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Te a vágyat érzed a szerelemre.
2020. jún. 19. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:
39%

Három éve ért véget egy három éves kapcsolatom.Majdnem beleőrultem, de nem a szerelmet hiányolom, hanem akit elveszítettem. De ahogy elbánt velem,már nem tudnám újrakezdeni.

De még mindig nem álltam fel a padlóról teljesen,így nem is tudnék senkivel kapcsolatot kezdeni.

A Te nyolc éved után még nem kevés időnek el kell telni,hogy lelkileg készen állj. De ha a szerelembe vagy szerelmes,akkor ne sok pozitívat várj...

2020. jún. 20. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!