Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, ti tudnátok szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti tudnátok szeretni egy ilyen barátnőt?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy a mai férfiak tudnának-e párjukként elfogadni és szeretni egy olyan különc nőszemélyt mint én. Szóval gépészmérnökként dolgozom és nagyon szeretem a munkámat, mindig jó voltam a műszaki dolgokban és "summa cum laude" diplomáztam. Jelenleg egyedül élek Ausztriában, és szinte csak a munkámnak élek, a cégnél elismernek és úgy érzem kedvelnek. Viszont a párkeresésben és általában a párkapcsolatokban sosem voltam jó. Szeretek munka után egyedül lenni és passzívan pihenni (semmit tenni). Sosem voltam egy gondoskodó típus, pénzzel szívesen segítettem a barátokon illetve a szüleimen, de biztos, hogy például egy beteget vagy idős embert nem tudnék gondozni. Ha akarok tudok főzni, bár nekem nincs igazán igényem rá, tök jól elvagyok, ha munka előtt vagy után egy kifőzdében vagy az autómban megkajálok, de elvagyok hetekig, hónapokig főtt étel nélkül is, szendvicseken, tejtermékeken, gyorskaján. Úgy összességében nem érdekel a gasztronómia és nincs is egy nagy ízvilágom. Nem kávézom, nem iszom alkoholt és nem is dohányzom, nem járok el szórakozóhelyekre (mindig utáltam az éjszakai életet). Munkatársak, barátok, szülők szerint szép vagyok (természetes szőke göndör haj, zöld szemek, normál testalkat). Sosem szerettem sportolni, egyszerűen ügyetlen vagyok hozzá, kb a saját lábában is megbotló típus. Egyedül szkanderezni szeretek, abban azért jó vagyok. Sosem volt műkörmöm, tetoválásom, sem vasalt hajam. Nem szeretek hihívóan öltözködni, csak egyszerűen, kényelmesen és tisztán. Még sosem csináltam selfit, és a közösségi oldalakat sem használom. 2 éve van csak okostelefonom, de csak a navigációs funkció miatt vettem. Szeretek vezetni és értek az autókhoz is, a sajátomhoz biztosan. Van C és E kategóriás jogsim, és már többször vezettem kamiont is. Érdekel az űrkutatás és a tudomány, órákat tudok tölteni könyvekbe temetkezve. 34 éves vagyok, de valahogy sokkal jobban megértem magam a nálam jóval idősebb férfiakkal (20+ év), velük lehet komolyabb dolgokról beszélgetni. Sosem szerettem volna gyereket, úgy érzem nekem ez nem való, nem tudnék valakit rendszeresen ellátni, és nem is hiányzik az életemből. Viszont egy megértő, szerető társ jó lenne, akivel be lehet ülni egy étterembe, vagy egyszerűen csak jót lehet vele beszélgetni, na igen és akiben meg lehet bízni, akinek az adott szó még jelent valamit. 2018-ban kaptam életem legszebb szülinapi ajándékát egy munkatársamtól: egy nagy csokor fehér rózsát és egy doboz csokit. Ő 64 éves, de sosem volt köztünk semmi férfi-nő dolog, csak vele meg tudok beszélni szinte mindent. Ő mondtam nekem nem olyan régen, hogy én a szerelem romantikáját szeretem, és nem a testi dolgok a meghatározóak. Ebben végül is igaza van, sokkal inkább fontosak számomra egy ember belső tulajdonságai, mint az hogy néz ki. Mondjuk én ha férfiak külsejéről van szó, akkor a kissé dagi, lomhább, egyszerűbb embereket kedvelem, a divatos feszesgatyás, vékony sportosakkal szemben. Sokaktól hallom, hogy csak a gyerekeik miatt vannak együtt, megcsalják egymást, 30 évesek vannak 14 évesekkel, stb...Úgy összességében utálom ezt a mai világot és azt, amilyenek az emberek, ezért is szeretek gépekkel dolgozni.
2020. jún. 18. 15:44
 1/10 anonim ***** válasza:
18%

A leírás kb. első harmada alapján még elég ellenszenves voltál, aztán egyre szimpatikusabb lettél :D

De barátnőként lehet, hogy furának tartanálak. Szóval maradjunk egy határozott "talán"-nál :D

2020. jún. 18. 15:48
 2/10 anonim ***** válasza:
37%

Nem. Először is, arról nem volt egy szó se, hogy szeretsz e szexelni. :)

Továbbá túl sokat fecsegsz. :)

2020. jún. 18. 15:49
 3/10 anonim ***** válasza:
43%

hát... szrt se csinálsz a munkán kívül, utálod a mai világot és az embereket, nem sportolsz, nem akarsz gyereket, nem tudnál beteg emberrel foglalkozi.

Ha jól nézel ki akkor dugásra esetleg jó lehetsz, de a tapasztalatom szerint az ilyen nők általában nem néznek ki jól.

2020. jún. 18. 15:50
 4/10 anonim ***** válasza:
19%
Talán.
2020. jún. 18. 15:59
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
A férfiaknak az olyan, mint a selejt, egy szóval nem vagy jó semmire: kaját nem főzől, nem vagy jó háziasszony, gyereket nem nevelsz és szex is csak romantikázás után jöhet szóba, púp a férfiak hátán... :D
2020. jún. 18. 16:19
 6/10 anonim ***** válasza:
41%

Szimpatikus vagy.

Sok olyan dolgot leírtál ami kifejezetten előny.

Érdekelnek a gépek, nem az a típus vagy aki az okos telefonja, és a közösségi oldalak nélkül nem tud élni.

Fontos a jó beszélgetés, a bizalom... akinek az adott szó jelent valamit..

Remélem te is ilyen vagy. Elég kevés embernek ér valamit a szava.

És még sorolhatnám.

Én tudnék szeretni egy ilyen barátnőt.

2020. jún. 18. 16:43
 7/10 anonim ***** válasza:
22%
A leírás alapján nem kéne, hogy extra gondot okozzon a pártalálás. Egy olyan faszi illene hozzád, akinek a munka fontos, a család nem fontos, és alapvetően sokkal jobban kedveli a laza, férfias beállítottságú nőket, mint a műkörmösök törzsközönségét. Én úgy látom, hogy ez nem kifejezetten ritka (sőt valaki kifejezett mázlistaként tekint magára, ha sikerül ilyen nőre bukkannia).
2020. jún. 18. 16:48
 8/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem, nem érdekelnek az érzelmi analfabéták. Se azok, akik úgy fényezik magukat, hogy másokat lefikáznak.
2020. jún. 18. 17:45
 9/10 anonim ***** válasza:
17%
határeset
2020. jún. 18. 19:38
 10/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem igazán. Ne mondd már, hogy futni sem tudsz, vagy bringázni, de közben CE jogsid van. 😄 Vannak szimpatikus pontok benned, de osszessegeben nem. 32F
2020. jún. 18. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!