Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik az a korosztály, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az a korosztály, aki rendületlenül vallja?

Figyelt kérdés
Melyik az a korosztály, aki rendületlenül vallja, hogy igenis létezik igazi fiú- lány barátság?
2020. jún. 16. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:
64%

Nem korosztály függő.

Létezik. Nekem például alig volt egy-két barátnőm.

Fiúkkal barátkoztam, s most is több a férfi a baráti társaságomban, mint nő.

Valahogy ezt úgy kell elképzelni, mint nővér és az öccse, vagy húg és a bátyja.

2020. jún. 16. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Miből gondolod, hogy ez korosztalyfuggo. Nem az.
2020. jún. 16. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:
59%
Fiatalabb korosztály szerintem. Egyébként haveri szinten létezik fiú-lány barátság. Beszélgettek neten és néha összefuttok. Szorosabb kapcsolat, ahol sokat találkoztok, sok mindent együtt csináltok, na olyan nincs. Ott előbb utóbb az egyik fél többet kezd el érezni.
2020. jún. 16. 15:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem korosztályfüggő. Én harmincas vagyok, hiszek benne és van is mi alátámasztja, de van hasonló korú ismerősöm, aki nem hisz benne egyáltalán.

Nem mindenki képes rá, mert nem mindenki szocializálódott így és nem mindenkinek van elég ön- és emberismerete hozzá, de ez pont nem korosztály kérdése, hanem kizárólag egyéni dolog.

2020. jún. 16. 15:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Semmi se korosztály kérdése.

Nekem volt 16 védeni is lány barátom, most 50 évvel később is van.

Lány is, asszony is.

Nem lehet, nem is kell minden nőt megdugni.

2020. jún. 20. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!