Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy férfi mikor sír egy nő előtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi mikor sír egy nő előtt?

Figyelt kérdés

Volt hogy előttetek sírt a szerelmetek? Férfiak szoktak sírni? Ha vele sírsz, az már egy nagyon bensőséges kapcsolatot jelez?

Ti ezt az egész témát hogy elitek éltetek meg?

Férfiak nők válaszára egyaránt kíváncsi vagyok, köszönöm :)

2020. jún. 14. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én régebben sokszor sírtam olyan lány előtt aki lelkileg közel állt hozzám és lehet ma is történne ilyen, ha lenne ilyen nő. Nem kedvtelésből tettem. De egyébként számos oka lehet ennek is.
2020. jún. 14. 22:15
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Ha részeg 😄

(Én nő vagyok)

2020. jún. 14. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyermekem apja akkor sírt, mikor édesapám meghalt, illetve mikor megmondtam neki, hogy nem szeretnék vele tovább együtt élni.
2020. jún. 14. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden kapcsolatomban láttam sírni a férfi partneremet, nem értem teljesen természetes, ált. halálesetekhez köthető vagy valami krízishez nyilván nem rendszeresen.
2020. jún. 14. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy barátom, aki azért sírt, mert félt, hogy tönkreteszi a kapcsolatunkat a távolság, pedig akkor még nagyon az elején voltunk. De akkor is nagyon meghatódott, mikor kapott tőlem valamit.

Én ebből arra gondoltam, biztos nagyon fontos vagyok neki.

Próbáltam is megtenni a kapcsolatunkért amit csak tudtam, de aztán végül mégis ő adta fel hamarabb.

2020. jún. 14. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A férjem akkor sírt először előttem mikor meghalt az édesanyja.

Illetve akkor amikor mondtam neki, hogy terhes vagyok:) (Akkor is sírt amikor a karjában tartotta először a kisfiúnkat)

Nem szégyen ha egy férfi kimutatja az érzelmeit!

28/N

2020. jún. 14. 23:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint akkor sír egy férfi ha vagy haláleset történik a családjában vagy a hozzá közel állók körében vagy pedig ha szerelmes. Ha szerelmes és azt érzi elveszíti a másikat, azt akit olyan nagyon szeret. Nyilván az elérzékenyülés más téma. Itt én a sírásról írtam. 25/L
2020. jún. 16. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!