Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
175 centi magassággal milyen esélyekkel indulok a hölgyeknél? 21/f
Inkább azt a kérdést kell feltenni, h ilyen hozzáállással és önbizalommal milyen esélyeid vannak.
Aki bízik magában, jó a szövege, megnyerő, az 175 centisen is jó.
Azoknál, akik ragaszkodnak a 180-190+ srácokhoz, nem lesz esélyed, de ilyen kevesebb van, mint gondolnád.
Az en parom ilyen magas mint te. Nekem o ugy tetszik, ahogy van. O sem zavartatja magat, szerintem a 175 pont jo magassag.
Szamomra zavaro lenne, ha a paromnak komplexusai lennenek a magassaga miatt, ami szerintem egyaltalan nem kifogasolhato.
Van egy ismerosom, aki olyan magas mint en (168cm), de nem egy gyonyoru baratnoje volt mar neki. A mostani is nagyon aranyos es jol neznek ki egyutt! Viszont ez az ismerosom tele van onbizalommal, latszik rajta, hogy jol erzi magat a boreben. Ez vonzo..a te hozzaallasod viszont elegge lehangolo es inkabb nem allnek ossze ilyen komplexusokkal teli emberrel.
Ui: a parom nem gazdag, sot...
Megint sok az infó😅
Kb annyi eséllyel, mint én a 182 centimmel
Nálam a 21 f a kizáró ok, a magasságod teljesen ideális lenne. Nálad kb 20 évvel idősebb pasit keresek :-)
N 42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!