Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában hány éves korig szexelnek a párok?
Nagyon régóta érdekel
És a miértje is
Páronként változó.
Ismerek olyan párt, akik elmondás szerint, közel a 80.-hoz is havonta kb. egyszer megkívánják egymással a szexet.
Nem tudom mond-e Neked valamit ez a folyóiratnév: "Élet és Tudomány". A neve adja, hogy nem bulvárlap volt. Évtizedekkel ezelőtt olvastam benne egy tudományos cikket az idősek szexualitásáról. Ott említették, hogy egy 81 éves férfitől azért vált el a 79 éves felesége, mert a férj még hetenként 2-3-szor szexelni akart... Bizonyára kirívó eset (főleg a gyakoriság miatt), de ilyen is van. Minden a két fél (a pár) megegyezésén és képességein múlik. Csak mosolygok, amikor a 60 éveseket itt a Gyk-en egyes fiatalok tehetetlennek vélik... Lehetséges, de van ennek fordítottja is!
Ez engem is érdekelne..
Egyébként annyi érdekességet én is tudok mondani, hogy egy gyógynövényes mellett dolgoztam és az ottani eladó mesélte hogy egy 70 körüli néni valami "vágyfokozót " keresett, mert mondta, hogy nem bír az öreggel..aki jóval 70 fölött volt.
Megmosolyogtam.
Nem olyan mint a mai nők..
Hogy fáj a fejem..
Egyszerűen csak próbál kedves lenni és megoldást keres.
Nő vagyok, 53 éves. Heti kettő a minimum. Ha nincs, maszturbálok. Annyira már nem "tocsogok" mint fiatalabb koromban de nem vagyok még száraz.
Csak érdekességképpen írom le. - 20-as éveimben hol így hol úgy. Volt kapcsolatom ahol gyakori volt. Amikor megszűnt sokáig szünet. - 30-as éveimben mint kisgyerekes anyuka háttérbe szorult nálam a szexualitás. Volt, hogy 3 hétig sem volt semmi, mert ÉN esténként bealudtam. Visszagondolok, elég is volt akkor ennyi. -40 + a mai napig: Valami történt ,igen megnőtt a libidóm. Felfedeztem a szex adta élvezetet.Igazából naponta, két naponta is benne lennék.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!