Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt nők, lányok vagy csak úgy általában lányok nők van az a pénz amiért szexelnétek, szüzességet vennétek el?
És lustábbak is az ágyban. Attól függetlenül tudnak vonzóak lenni.
Mellesleg erre van ám külön oldal tudtad? Keresel egy lányt aki neked bejön rajta, akár teltet is. Aztán megnézed, hogy vállal e szüzességelvételt, aztán felhívod és megbeszélitek.
Egyrészt a dolog jóval egyszerűbb és esélyesebb mint itt csinálni egy ilyen gyenge próbálkozást. Másrészt pedig ott fixen te szabályzod a külső dolgokat, hogy akarod e tényleg, vagy sem. Harmadrészt pedig azok a lányok ügyesebbek lennének és jobban tudnák kezelni egy ilyen helyzetet, mint mondjuk itt valamilyen csoda folytán jelentkezne egy tipikus nagyszájú husi, aki éppen belemenne a dologba. De persze csak a szája nagy mert így kompenzál
1# igen, bátortalanabbak azok a telt lányok, akik nem fogadják el az alakjukat. A kérdésre válaszolva: személy szerint én szeretem, ha a pasi tudja a dolgát, szóval nem rajongok a szüzekért, ezért is, meg mert párom van, nekem nem lenne az a pénz.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!