Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy ne legyenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne legyenek szerelmes?

Figyelt kérdés
Van egy férfi aki nagyon tetszik és ő az esetem és nem kell más csak ő. A probléma csupán az, hogy ő másik országban él és a közösségi oldalán soha nem mutatkozik nőkkel. Mindig a barátaival közös képeket és videókat posztol. Annyira szerelmes vagyok belé, hogy már fáj. Nem tudom mit tegyek és nem értem miért nem mutatkozik nőkkel pedig 29 éves. Kérlek segítsen valaki!

2020. máj. 18. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Butters! Fiam, nem megmondtam neked, hogy használd az eszed?

Akkor nem lenne ez a szerelmi maszlag sem. Szórakozz stb, foglad le magad.

2020. máj. 18. 17:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tök egyszerű, ne nézegess közösségi oldalakat. Élj a való világban. Egyébként lehet hogy meleg, azért nem mutatkozik nőkkel. Vagy nem szeretné hogy kitudódjon hogy ki a párja.
2020. máj. 18. 17:37
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

Vegyél 2-3 levegőt, és realizáld, hogy ez a felnőtt párkapcsolatok!

Ezek szerint elmúltál 18, "elvben felnőttél" és érted, hogy a távoli rajongás nem egyenlő a szerelemmel, nem is ismered az illetőt.

2020. máj. 18. 17:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól értem, hogy olyan férfiba vagy 'szerelmes', akit csak a fészbúkon láttál? Ha igen, akkor ez nem szerelem, max. vágy.
2020. máj. 18. 17:48
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
menj kolostorba
2020. máj. 18. 18:06
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Igen. Menj kolostorba. Ez jó ötlet.
2020. máj. 18. 18:20
 7/9 A kérdező kommentje:
De beszéltem már vele Facebookon csak ilyen témákról még nem. Egyébként sportoló ő is, mint én és sporttal kapcsolatos beszélgetéseink voltak eddig.
2020. máj. 18. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor dobd fel neki a labdát, ha sportoló! 😃
2020. máj. 18. 21:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Meg kell tudnod, hajlandó-e belemenni a játékba! :D

Viccen kívül, valahogy utalj rá, hogy érzel valamit, nem közömbös neked. Meg kell tudd tényleg, mert különben sose tudod elengedni, ha ott van a "Mi lett volna, ha...?". Ha veszi a lapot és pozitívan reagál, akkor nem számít szerintem mely országban él :D Vagy mondd el így direkte az arcába... én így csináltam. Ha nemet mondott akkor meg el kell engedd. Ez nehezebb lesz, mint a rákérdezés ^^

2020. máj. 19. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!