Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az első szerelem elfelejtése?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első szerelem elfelejtése?

Figyelt kérdés
Kinek mennyi idő volt az első szerelmén tovább lépni,az első komoly kapcsolatán.

2020. máj. 12. 09:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem is volt komoly, de az első volt.

Egy hónapig sírtam, aztán fokozatosan szűnt a fájdalom.

2020. máj. 12. 09:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Az elsőt vagy 4 év volt, mire teljesen túl lettem rajta. Akkoriban kb. fél év után lett kapcsolatom, utána egy ideig eszembe se jutott. Aztán megromlott az a kapcsolat, teljesen lerombolta az önbizalmam és bántott többször is. Akkor egyre jobban hiányozni kezdett az ex. Mai napig megkeres pár havonta kamunéven és reménykedik valamiben, de már egyáltalán nem mozgat meg.
2020. máj. 12. 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Kb 1-2 hónap, de ma már igazából olyan az egész, mintha meg sem történt volna a kapcsolatunk.
2020. máj. 12. 12:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

1-2 hónap talán?

Én többre gondoltam de szerencsére viszonylag gyorsan túltettem magam

2020. máj. 15. 00:21
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Kb 2 nap volt a full szenvedés, utánna egy hétig még sz@r volt, aztán minden oké lett
2020. máj. 15. 06:15
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Meglepően rövid, 1-2 hónap.
2020. máj. 15. 14:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindegy hogy elfelejteni vagy túllépni rajta. Mert elfelejteni soha nem fogom. Túllépni meg muszáj, lehetőleg minél előbb.
2020. máj. 15. 17:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell elfelejteni, az első igazi szerelem mindenkibe bevésődik. Csak tanulj meg vele élni, mint egy szép emlék.
2020. máj. 25. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!