Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszol?
Figyelt kérdés
2 hete ismerkedtem meg egy lánnyal, nagyon jól alakultak a dolgok, de most vizsgaidőszaka van és mintha teljesen kicserélték volna, örülök ha néha válaszol az üzenetemre, nem jön el velem sehova, amit meg is értek mert tanulnia kell. Mindig mondja hogy melyik nap NEM jó, ahelyett hogy mondana konkrétat. Elhiszem hogy stresszes a vizsgaidőszak, de a munka időszak se egy leány álom, de mindig van időm válaszolni neki, vagy felhívni. Most ez azt jelenti hogy már nem akar velem találkozni, csak mert mintha szarna rám, fordítva mondjuk nem tudom ez hogy esne neki na mindegy. Hagyjak időt neki vagy már nem érdeklem vagy mi van?2020. máj. 11. 18:52
1/5 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy vele ellentétben, neked túl sok szabadidőd van.
2/5 anonim válasza:
Neked kell vonzóvá tenni az együttlétet. Gondolkodj egy kicsit, hogy legyen kedve.
3/5 anonim válasza:
Elsőnek igaza van. Nem tudom milyen egyetemre jártál, én sem a legnehezebbre, de meghalni nem lett volna időm vizsgaidőszakban, nemhogy találkozgatni bárkivel. Ha vége lesz, biztosan keresni fog. Egy 2 hetes ismeretségre nem fogja beáldozni a jegyeit.
4/5 anonim válasza:
Pont ugyanebben a helyzetben vagyok
Tűpontos! Akár én is írhattam volna a kérdést :DDD
Kezdem én is azt hinni, hogy le vagyok sz@®v@
Szóval én is kíváncsi vagyok a válaszokra
2# Hát úgy k***a nehéz vonzónak lenni, ha valaki nem válaszol az üzenetekre se Xd
5/5 anonim válasza:
Volt már részed vizsgaidőszakban valamelyik egyetemen? Aligha.
Ha lett volna, akkor két hét ismerkedés után nem tennél fel ilyen kérdést.
Értsd meg, hogy most a jövőjéről van szó és nem a pasijáról!!! Ha letelik a vizsgaidőszak, akkor majd keres (vagy nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!