Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan szerelem az életetekben, akivel sosem lehetettek
együtt?
Figyelt kérdés
Pl más vallás, szülők miatt, vagy akár gyerek előző kapcsolatból, távolság, bármi.
Hogy éltétek ezt meg?
2020. máj. 10. 19:58
1/8 anonim válasza:
Csak ilyen volt. Egyoldalú. Hogy éltem meg? Ugráltam örömömben. Ja, nem is. De elmúlik.
2020. máj. 10. 20:02
2/8 anonim válasza:
Jaaa, a leírásból látom hogy te olyanra gondolsz, ahol szerették egymást a felek, de külső tényezők miatt nem.
Nem, ilyen nem volt még. Olyan viszont már volt jó néhány, amikor én szerelmes voltam másba, ő pedig nem volt az belém. De olyan is volt pár, amikor belém voltak szerelmesek, én meg nem a másikba. Azt hiszem még nem volt viszonzott szerelmi kapcsolatom, amikor mindketten kölcsönösen szerelmesek voltunk egymásba.
2020. máj. 10. 20:03
3/8 anonim válasza:
Igen volt. Család miatt. Hogy éltem meg? Úgy,hogy egyedül vagyok és egyedül is maradok. 25/l
2020. máj. 10. 20:05
4/8 anonim válasza:
Igen, volt. Annyi volt a gond, hogy idősebb volt és már házas.
2020. máj. 10. 20:05
5/8 anonim válasza:
Ha valódi szerelem nem is, de kölcsönös vonzalom volt egy nővel. Én egyedülálló voltam, de ő férjnél volt két gyerekkel egy boldogtalan házasságban, és annyira félt a férje féltékenységi kirohanásaitól és válással járó lelki fájdalmaktól és hercehurcáktól, hogy nem mert kockáztatni, egy idő után inkább nem találkozott velem többet, főként mert így volt neki is könnyebb. Őszintén szólva nekem is voltak etikai aggályaim egy család szétrobbantásával kapcsolatban. Mindettől függetlenül a mai napig bennem marad a kérdés, tűnődök néha, mi lett volna, ha mindkettőnkben megvan a kellő bátorság és elszántság.
2020. máj. 10. 20:28
6/8 anonim válasza:
Igen. Házasok vagyunk és gyerekek is vannak.
Volt egy pont, amikor azt hittem, nem élem túl. Elkövettem azt a hibát, hogy nem tiltottam le kitartóan mindenhonnan. Mivel többé nem tud utolérni, most már talán el tudom gyászolni.
2020. máj. 10. 23:46
7/8 anonim válasza:
Szinte mindig ilyenbe futok bele. Még bírom...
2020. máj. 11. 08:39
8/8 anonim válasza:
Volt, még mindig van. Szexkapcsolat volt másfél évig, en szerelmes voltam belé, őt nem érdekelte. A végén mondtam el neki, akkor megszakadt köztünk a kapcsolat. Így évekkel később is azt mondom,hogy a legnagyobb szerelem volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!